ViewSonic VX2780J-2K ile MSI Vector 16 hx A13VHG-495TR(Full HD) kullanılabilir mi?

grkns

Megapat
Daha fazla  
Evet monitörüm 2K fakat laptop 144Hz Full HD. Monitörü Full HD yaptığımda native çözünürlük olmadığından ekranda hafifte olsa bir bulanıklık gibi bir şey oluyor. Acaba laptopta Full HD kullanırken monitörde 2K kullansam olur mu? Laptop RTX 4080'li model olduğundan dolayı 2K da oyunları rahatlıkla kaldırır diye düşünüyorum ama bir sıkıntı olur mu genel olarak merak ediyorum. Çünkü laptopu da 2.monitör olarak kullanmak istiyorum.

Ben monitörün neden çözünürlüğünü düşürdüğünüzü anlayamadım. 4080'nin performansından şüphe ettiyseniz etmeyin demek istiyorum.
Oynadığınız oyun veya masaüstü ayarınızı monitörün desteklediği çözünürlüğe getirin ve kullanın. Kafa karışıklığı yaşamanıza gerek yok. Laptop ekranı 1080p diye 2K monitörü 1080P'de kullanmanız gerekmiyor. Birbiriyle bağdaşmayan şeyler.

Aynı anda monitörü 2K, laptopu 1080p kullanmak konfor açısından bir eksisi olur mu demek istedim aslında. 4080'in 2K performansından şüphem yok.

Aynı anda monitörü 2K, laptopu 1080p kullanmak konfor açısından bir eksisi olur mu demek istedim aslında

2K'nın keskinliği daha yüksek olduğu için 1080p ekrana geri döndüğünde hoş bir durum olmaz. Göz neye alışırsa onu görmek ister. Konfor kaçıran bir olay.
Monitörü kullanırken laptop ile pek uğraşmamaya çalışın.

Vakit ayırıp cevap yazdığınız için teşekkür ederim.

hocam sa banada bi öneri gelir mi msi 5080 rtx li ultra 9 lu bir laptop aldım monitor almak istiyorum 25 26 27 inç yeterli olur önerin varmı acaba fiyat olarak 30 35 olabılır max

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…