roser137 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2015 Mesajlar 1.936 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #11 nacnesnahila dedi: Orta tuşu kullanmamama rağmen kendiliğinden bozuldu , elime de biraz küçük geliyordu. Onun dışında iyi mouse Genişletmek için tıkla... Üzerine basınca tıklamıyor mu yoksa çevirme de mi çalışmıyor?
nacnesnahila dedi: Orta tuşu kullanmamama rağmen kendiliğinden bozuldu , elime de biraz küçük geliyordu. Onun dışında iyi mouse Genişletmek için tıkla... Üzerine basınca tıklamıyor mu yoksa çevirme de mi çalışmıyor?
nacnesnahila Decapat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 830 9 Mart 2023 #12 roser137 dedi: Üzerine basınca tıklamıyor mu yoksa çevirme de mi çalışmıyor? Genişletmek için tıkla... Basıyor, sadece aşağı yukarı gitmesi bozuldu aşağı çeviriyorum oldugu yerde kalıyor falan
roser137 dedi: Üzerine basınca tıklamıyor mu yoksa çevirme de mi çalışmıyor? Genişletmek için tıkla... Basıyor, sadece aşağı yukarı gitmesi bozuldu aşağı çeviriyorum oldugu yerde kalıyor falan
cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.960 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Mart 2023 #13 Ben bu yaz 189TL'ye almıştım. Şimdi 2. el satsam ne kadar eder ki? Daha tertemiz ve kutusu duruyor.
Beyaz Saray Decapat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 194 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #14 nacnesnahila dedi: Basıyor, sadece aşağı yukarı gitmesi bozuldu aşağı çeviriyorum oldugu yerde kalıyor falan Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorundan var. Sanırım kronik sorunu.
nacnesnahila dedi: Basıyor, sadece aşağı yukarı gitmesi bozuldu aşağı çeviriyorum oldugu yerde kalıyor falan Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorundan var. Sanırım kronik sorunu.
nacnesnahila Decapat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 830 9 Mart 2023 #15 cinar_yasarrr dedi: Ben bu yaz 189TL'ye almıştım. Şimdi 2. el satsam ne kadar eder ki? Daha tertemiz ve kutusu duruyor. Genişletmek için tıkla... Geçen yaz derken 2021 i kastediyorsun herhalde ?
cinar_yasarrr dedi: Ben bu yaz 189TL'ye almıştım. Şimdi 2. el satsam ne kadar eder ki? Daha tertemiz ve kutusu duruyor. Genişletmek için tıkla... Geçen yaz derken 2021 i kastediyorsun herhalde ?
cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.960 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Mart 2023 #16 nacnesnahila dedi: Geçen yaz derken 2021 i kastediyorsun herhalde ? Genişletmek için tıkla... Kontrol ettim, faturada 08.08.2021 yazıyor. Kulaklıkla karıştırmışım, yine aynı yerden almıştım geçen yaz. nacnesnahila dedi: Geçen yaz derken 2021 i kastediyorsun herhalde ? Genişletmek için tıkla... Peki ne kadar eder?
nacnesnahila dedi: Geçen yaz derken 2021 i kastediyorsun herhalde ? Genişletmek için tıkla... Kontrol ettim, faturada 08.08.2021 yazıyor. Kulaklıkla karıştırmışım, yine aynı yerden almıştım geçen yaz. nacnesnahila dedi: Geçen yaz derken 2021 i kastediyorsun herhalde ? Genişletmek için tıkla... Peki ne kadar eder?
nacnesnahila Decapat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 830 9 Mart 2023 #17 cinar_yasarrr dedi: Kontrol ettim, faturada 08.08.2021 yazıyor. Kulaklıkla karıştırmışım, yine aynı yerden almıştım geçen yaz. Peki ne kadar eder? Genişletmek için tıkla... 300-350 arası satabilirsin
cinar_yasarrr dedi: Kontrol ettim, faturada 08.08.2021 yazıyor. Kulaklıkla karıştırmışım, yine aynı yerden almıştım geçen yaz. Peki ne kadar eder? Genişletmek için tıkla... 300-350 arası satabilirsin
cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.960 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Mart 2023 #18 nacnesnahila dedi: 300-350 arası satabilirsin Genişletmek için tıkla... Peki üstüne 200TL koysam ne alabilirim ve değer mi?
nacnesnahila dedi: 300-350 arası satabilirsin Genişletmek için tıkla... Peki üstüne 200TL koysam ne alabilirim ve değer mi?
K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2023 #19 cinar_yasarrr dedi: Peki üstüne 200TL koysam ne alabilirim ve değer mi? Genişletmek için tıkla... İllaki satacaksanız yerine Prime Mini veya Pulsefire Haste almanız en mantıklısı. Yalnız arada geçmeye değer bir fark yok. Satmanızı önermem.
cinar_yasarrr dedi: Peki üstüne 200TL koysam ne alabilirim ve değer mi? Genişletmek için tıkla... İllaki satacaksanız yerine Prime Mini veya Pulsefire Haste almanız en mantıklısı. Yalnız arada geçmeye değer bir fark yok. Satmanızı önermem.
cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.960 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Mart 2023 #20 Kiznaiver dedi: İllaki satacaksanız yerine Prime Mini veya Pulsefire Haste almanız en mantıklısı. Yalnız arada geçmeye değer bir fark yok. Satmanızı önermem. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.
Kiznaiver dedi: İllaki satacaksanız yerine Prime Mini veya Pulsefire Haste almanız en mantıklısı. Yalnız arada geçmeye değer bir fark yok. Satmanızı önermem. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.