Viper Mini fare orijinal mi?

Super User

Kilopat
Arkadaşlar 2 yıla aşkın Viper Mini kullanıyordum. Farem bozuldu ve garanti kapsamında olduğu için iade yollamıştım. Satıcıda fare olmadığı için kupon yolladılar. Bende o kupona Hepsiburada'dan.
https://www.hepsiburada.com/razer-mou-viper-mini-gaming-mouse-pm-HB00000Y7G62
Buradaki linkten aynı fareyi başka bir satıcıdan tekrar aldım. Elime ilk dokunduğumda fare biraz değişik geldi eskisine göre farenin altındaki yazaların yazıların bulunduğu yerlerdeki yazılardaki yazı tipleride farklı. Aşağıya fotoğrafını bırakıyorum.
Eski farem:

WhatsApp Görsel 2024-09-19 saat 21.13.13_04a7af66.jpg

Yeni farem:

WhatsApp Görsel 2024-09-19 saat 21.14.12_0d42c205.jpg

Yeni faremi Razer uygulamada gözüküyor.

Ekran görüntüsü 2024-09-19 211146.png

Fakat macro sekmesini göremediğim için içimde bir şüphe uyandı.

Ekran görüntüsü 2024-09-19 211603.png

Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum içimde bir şüphe var bir ton para da verdim sahte ürün olmasını kaldıramam.

Son düzenleme:
Seri numarasından sorgulatın. Ayrıca bu fiyata çok daha iyi fareler vardı. Keşke konu açsaydınız. Razer diye bu para verilmez bu fareye.
Ekran görüntüsü 2024-09-19 212652.png

Böyle bir şey dedi hocam. Eski faremin seri numarasını sorguladığımda onda da aynısını dedi

macro sekmesi uygulamada gözükmüyor hocam sahte olma ihtimali var mı

Eki Görüntüle 2314034

Böyle bir şey dedi hocam. Eski faremin seri numarasını sorguladığımda onda da aynısını dedi

macro sekmesi uygulamada gözükmüyor hocam sahte olma ihtimali var mı
Sahte olduğunu düşünmüyorum. Satıcının puanı yüksek ve 2300 küsür yorum var. Çoğu kişi bu işlerden o kadar anlamasa da sahte olsaydı eğer Razer'in uygulamasının göreceğini düşünmüyorum açıkçası.

Çok endişe ediyorsanız eğer Mouse fotoğrafları ve seri numarası ile Razer'e İngilizce bir mail atın. Translate yada ChatGPT ile çevirtebilirsiniz.

Sahte olduğunu düşünmüyorum. Satıcının puanı yüksek ve 2300 küsür yorum var. Çoğu kişi bu işlerden o kadar anlamasa da sahte olsaydı eğer Razer'in uygulamasının göreceğini düşünmüyorum açıkçası.

Çok endişe ediyorsanız eğer Mouse fotoğrafları ve seri numarası ile Razer'e İngilizce bir mail atın. Translate yada ChatGPT ile çevirtebilirsiniz.
hayır hocam 2300 toplam viper mini'ye olan yorum o satıcıya ait 16 yorum var

macro olayını buldum hocam hallettim ama yine de dediğiniz gibi bir mail atayım

hayır hocam 2300 toplam viper mini'ye olan yorum o satıcıya ait 16 yorum var

macro olayını buldum hocam hallettim ama yine de dediğiniz gibi bir mail atayım
Dediğim gibi ben en başından beri sahte olduğunu düşünmedim. Sahte olsaydı ana yazılımın göreceğini sanmıyorum. Görse bile makro dışında diğer ayarları yapabiliyorsunuz. MCU ile iletişim kuramazdı sahte olsaydı.

Dediğim gibi ben en başından beri sahte olduğunu düşünmedim. Sahte olsaydı ana yazılımın göreceğini sanmıyorum. Görse bile makro dışında diğer ayarları yapabiliyorsunuz. MCU ile iletişim kuramazdı sahte olsaydı.
yeni yazılımda bazen manuel indirme gerekiyormuş makro eklentisini yardımınız için teşekkür ederim hocam içimi serinlettiniz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı