Viper Mini'yi garantiye gönderme

EgeN7

Megapat
Katılım
24 Kasım 2017
Mesajlar
4.534
Çözümler
183
Yer
Bursa
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Müh.
QP.com.tr'den Razer Viper Mini almıştım. Garantisinin bitmesine 4 ay var. Son zamanlarda tekerlek (scroll wheel) aşağı kaydırırken tam tersi yöne yani yukarı doğru sıçramalar yapıyor. Zaten kronik bir sorun, hem burada hem de başka platformlarda biliniyor.

Kutudaki garanti belgesinde firma olarak ARAL OYUN KONSOL VE AKSESUAR yani aralgame.com şirketi yazıyor. sikayetvar.com'da Razer'ın Türkiye'de teknik servisinin bulunmadığı yazılmış. Bu firma ile daha önce garanti geçmişi olan arkadaşlar tavsiye verebilir mi? Göndersem çözülür mü? Yoksa boşa mı zaman harcamış olurum?

Ek olarak Arena'nın da Razer distribütörü olarak çalıştığını gördüm, ondan memnunmuş birçok kişi. Ama benimki Arena değil maalesef.
 
QP Bilişim'de siparişlerim sayfasında ve siparişin detaylarında herhangi bir arıza kaydı oluşturma yeri yok. Mail de attım, cevap yok. Aramak gerekiyor herhalde.
 
Sonuç nedir, bu siteden alsak mouse sıkıntı yaşar mıyız?
Bu aralar yoğunluğum başladığı için gönderemedim. Aslında bu yoğunluk başlamadan önce gönderecektim ancak QP'nin siteden desteği yok, siparişlerim sayfasına gidip servis işlemlerini başlatacak bir seçeneği yok. Mail gönderdim ona da cevap yok, çok meşguller galiba. :) İllaki arayıp muhatap olmak gerekiyor.

Site sorunlu ürün satmıyor elbette. Türkiye'ye gelen bazı serilerde kronik olarak bu sorun mevcut gibi duruyor. Sadece Türkiye değil tabii, Avrupa'nın bazı kesimlerinde de bu kronik sorun mevcut. Belirli bir dönem üretilen seride problem olduğu kanaatine varılmış.

Ama servise göndermek için otomatik talimat/iletişim konusu biraz havada kalıyor. Bu yönünü beğenmedim.
 
Scroll muhabbetinden ötürü Deathadder v2 mini tercih etmek daha mı doğru sizce? Yoksa şans işi mi ben pek anlayamadım bu Viper Mini sorununu. Kronikse tercih etmemekte fayda var.
 
Deathadder V2 Mini de güzel mouse tabii ama detayları hatırlamıyorum, Viper Mini almadan önce onu da değerlendirmiştim ama son anda Viper Mini almıştım.

Bence şans işi. Ben 2 sene önce almıştım. Belki yeni yani sorunsuz serilerden birine denk gelirsiniz. Bilemiyorum maalesef. 😐
 

Geri
Yukarı