lil uzg Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 60 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek developer 11 Aralık 2021 #1 VirtualBox'a bir ATM'nin işletim sistemini kurabilir miyim? İş Bankası'nındır Akbank'ındır vesaire, merak ettim kurcalamak için. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Aralık 2021
VirtualBox'a bir ATM'nin işletim sistemini kurabilir miyim? İş Bankası'nındır Akbank'ındır vesaire, merak ettim kurcalamak için.
Çözüm 2 2 296181 11 Aralık 2021 Home - Porteus - Portable Linux Buradan "kiosk edition" olan sürümü indir ve dene. Kiosk edition indirme linki: Porteus Kiosk - free and open source kiosk software for web terminals.
Home - Porteus - Portable Linux Buradan "kiosk edition" olan sürümü indir ve dene. Kiosk edition indirme linki: Porteus Kiosk - free and open source kiosk software for web terminals.
sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.430 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 11 Aralık 2021 #2 XP altyapısı ile çalışmıyorlar mı? Bu kaynakta öyle söylüyor; ATM'lerin yüzde 95'inde hala Windows XP kullanılıyor Dünya üzerinde bulunan 2.2 milyon ATM'in yaklaşık yüzde 95'i Windows XP işletim sistemi… webrazzi.com Artı 0 Eksi
XP altyapısı ile çalışmıyorlar mı? Bu kaynakta öyle söylüyor; ATM'lerin yüzde 95'inde hala Windows XP kullanılıyor Dünya üzerinde bulunan 2.2 milyon ATM'in yaklaşık yüzde 95'i Windows XP işletim sistemi… webrazzi.com
4 429723 Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 1.628 Çözümler 7 11 Aralık 2021 #3 Kullandiklari isletim sistemlerini kurabilirsiniz tabi Ama ustunde kullandiklari yazilimlarin ozgur oldugunu sanmiyorum. Artı 0 Eksi
Kullandiklari isletim sistemlerini kurabilirsiniz tabi Ama ustunde kullandiklari yazilimlarin ozgur oldugunu sanmiyorum.
4 463895 Kilopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 3.506 Makaleler 7 Çözümler 35 Yer İstanbul 11 Aralık 2021 #4 İllaki farklı bir kod vardır ve bu açık olarak paylaşıldı ise tabii kurabilirsiniz, ama sanırım yok. Artı 0 Eksi
4 474374 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 3.622 Çözümler 20 11 Aralık 2021 #5 lil uzg dedi: VirtualBox'a bir ATM'nin işletim sistemini kurabilir miyim? İş Bankası'nındır Akbank'ındır vesaire, merak ettim kurcalamak için. Genişletmek için tıkla... ATM'lerin işletim sistemleri windowstur. Ve ATM'lerin içine bir program kuruyorlar. Artı 0 Eksi
lil uzg dedi: VirtualBox'a bir ATM'nin işletim sistemini kurabilir miyim? İş Bankası'nındır Akbank'ındır vesaire, merak ettim kurcalamak için. Genişletmek için tıkla... ATM'lerin işletim sistemleri windowstur. Ve ATM'lerin içine bir program kuruyorlar.
2 296181 Hectopat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 4.275 Çözümler 8 11 Aralık 2021 #6 Home - Porteus - Portable Linux Buradan "kiosk edition" olan sürümü indir ve dene. Kiosk edition indirme linki: Porteus Kiosk - free and open source kiosk software for web terminals. Artı 0 Eksi Çözüm
Home - Porteus - Portable Linux Buradan "kiosk edition" olan sürümü indir ve dene. Kiosk edition indirme linki: Porteus Kiosk - free and open source kiosk software for web terminals.
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.496 Çözümler 69 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 26 Şubat 2023 #7 lil uzg dedi: VirtualBox'a bir ATM'nin işletim sistemini kurabilir miyim? İş Bankası'nındır Akbank'ındır vesaire, merak ettim kurcalamak için. Genişletmek için tıkla... Hocam bir ATM cihazında Windows 7 tasarımlı bir hata görmüştüm, hatta Internet Explorer hatasıydı. Bence çoğu ATM Windows 7'nin modlu sürümünü çalışıtırıyor. Artı 0 Eksi
lil uzg dedi: VirtualBox'a bir ATM'nin işletim sistemini kurabilir miyim? İş Bankası'nındır Akbank'ındır vesaire, merak ettim kurcalamak için. Genişletmek için tıkla... Hocam bir ATM cihazında Windows 7 tasarımlı bir hata görmüştüm, hatta Internet Explorer hatasıydı. Bence çoğu ATM Windows 7'nin modlu sürümünü çalışıtırıyor.