VirtualBox Sanal makinayı nasıl full ekran yapabilirim ?

Osman Tanrıkulu

Hectopat
Arkadaşlar sanal makina olarak VirtualBox programının son sürümüne iatkosML2 kurdum. Yanlız mac full ekran olmadı. Ctrl+F yaptım olmadı. Mac'in sistem tercihlerinden çözünürlük seçeyim dedim ama sadece 1024x768 var. Benim bilgisayarım 1366x768 çözünürlük. Virtualbox dosyasının üzerine shift ile sağ tıkladım "komut dosyası ile çalıştır" dedim çözünürlüğü de 1366x768x32 yazıp enter dedim olmadı.

Ne yapmalıyım?

Aldığım hata şöyle

Kod:
'1366x768x32' is not  recognized as an internal ot external command, operable program or batch file

Çözümü nasıl?

Komut olarak çalıştırıp özelmod olarak videodaki gibi girdim. Hata almadım full ekran açılması gerek .Virtual box 4.3.8'i full ekran yapamadım. Hata almıyorum videodaki gibi ama açılmıyor.

Rehberde kullanılan tırnak işareti:

Kod:
"

Sizin kullandığınız tırnak işareti:

Kod:
'

Bunu nasıl başarıyorsunuz, halen anlayabilmiş değilim. Windows'ta bir tane tırnak işareti var, o da Esc tuşunun altında. İki tane kesme işaretini birleştirip tırnak işareti yapmaya bir son verin artık.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı