Virtualbox'a işletim sistemi nasıl kurulur?

VirtualBox guest additions kurun.

Bu ekran gelince hepsine "Next" diyerek kurulumu yapın.
(G) diskinde sanal makime için 190 GB alan veriyorum, kurulumdan sonra g. Diski 15 GB görünüyor, 6 GB'lık bellek veriyorum ama çok kasıyor.

Sanal makine oluştur ekranında bu butona tıklayıp resim atabilir misiniz?

Sanal makinenin kendine ait görüntü sürücüsü var. NVIDIA veya AMD gibi değil yani. Sanallaştırma kullandığından kasma oluyor. Ayrıca VirtualBox ekran kartının en fazla 256MB kadarını kullanabiliyor. Bu noktada VMware Workstation Pro kullanmanız daha iyi olur.

Bu öneriniz bana daha mantıklı geldi, deneyeceğim, burada sana yazarım dostum,
teşekkürler.
VMware Workstation Pro ile windows 7 sanal makineyi kurdum dostum, bunun kurulumu dahada kolay oldu, ancak hala veri transverini çözemedim, windows 7 64 bit Türkçe olmadı belki bu yüzden sorun yaşadım ama yarın windows 10 deneyeceğim burada yazarım

Teşekkürler dostum, Windows 7 Sp 1 Ultimate 64 Bit de bunu yapabilir miyim?

Son düzenleme:

Evet. Sonuçta aynı mantık.

VirtualBox guest additions'u Virtualbox'u kurduktan sonra ilave ettim ve kurulumu tamamladım, widows 7 yide kurdum ancak Aygıtlar bölümünün altındaki "Misafir eklentileri CD kalıbı" nı tıklıyorum ama hiç yenıt vermiyor. Sanırım ben VirtualBox guest additions'u yanlış yere kurdum, nereye kurmam gerektiğini anlatırsan çok sevinirim.
O zaman herşeyi yeni başta kurarım.
Birde burada çözünürlük sorunu da var, benim bilgisayarımda ekran çözünürluğu 1920x1080 ama burada bu çözünürlük yok

Misafir eklentilerini yükle dedikten sonra sanal makineyi yeniden başlatın. Sonrasında sanal makinedeki "bilgisayarım" klasörüne bakın bakalım.

Misafir eklentilerini yükle dedikten sonra sanal makineyi yeniden başlatın. Sonrasında sanal makinedeki "bilgisayarım" klasörüne bakın bakalım.

Olmuyor dostum, aşağıya bir ekran görüntüsü koydum, yeniden başlamadan önceki bir resim, ama sonuç olumsuz.
Bir yerde hata yapıyorum ama bulamadım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…