VirtualBox'da Mac OS X Sorunu

Hydrogen

Hectopat
Katılım
23 Temmuz 2013
Mesajlar
81
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Grafiker
Merhaba Arkadaşlar.

Virtual Box Proğramı Aracılığıyla Mac os x Kurmayı denedim her şey oldu fakat kurdugum sanal PC'yi başlatırken aşağıdaki hatayı aldım ve kurulumu yapamadım.

Kod:
[COLOR=#333333][FONT=arial]T-x/AMD-V hardware acceleration is not available on your system. Certain guests (e.g. OS/2 and QNX) require this feature and will fail to boot without it.[/FONT][/COLOR]
Sorunu bayağı araştırdım ama bir çözüm bulamadım. Konu hakkında çözüm fikri olan arkadaslarımız bir yardımcı olurlarsa çok sevinirim, teşekkürler.

Son olarak da 32 bit işlemci .
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sanal makineye sağ tıklayıp şu ayarı değiştirir misiniz:

Gdr8GjY.png
 
İntel Core 2 Quad. Ubuntu Kurabiliyorum. Mac kuramıyorum yalnızc . Benim düşüncem sistemimin 32 Bit oldugundan dolayı hata vermesi . iAtkos ml2 64 bit için uyumlu olduğunu buldum ama doğru mudur fikrim yok.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun bir çözüm yolu var mıdır peki Burak bey ? Bir de bir şey soracağım. Ben Boot ekranını full screen yapacağım. Recep beyin yaptığı şekilde yaptım. Fakat olmadı. Ubuntu 'da değişik bir şekilde mi oluyor ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı