Virürtotal sonucu temiz mi?

Sizce bu DLL'den RAT yer miyim?
Cheat.dll isimli bir dosya resmen "ben virüsüm" diye bağırıyor hocam.
Ayrıca hiçbir oyunda hile kullanma. Injector ile DLL dosyalarını ben de kullanmıştım zamanında ve pingi arttırmak dışında hiçbir işe yaramıyor.
 
False positive gibi ama hile dosyası dedin emin olamadım şimdi. Hilenin exe dosyası falan varsa onları taratsan daha iyi olur.
 
False positive gibi ama hile dosyası dedin emin olamadım şimdi. Hilenin exe dosyası falan varsa onları taratsan daha iyi olur.
Hocam bu tip hilelerin .exe dosyası olmuyor, DLL hilesi bu, injector programlarla oyunun .exe'sine enjekte edilip kullanılıyor
Genelde Minecraft'ta Bed Wars'ta görüyordum bu hileleri, yalan yok ben de bi ara kullanmıştım ancak çok gereksiz bir şey, sadece ping arttırıyor. Sırf hile yapmış olmak için yapmaya gerek yok, ban riskine değmez.
 
İndirdiğiniz dosyadaki tüm her şeyi VirusTotal'e atın. DLL dosyası false-positive.
 
Yine de bu geçerli bir sebep değil. Kendini geliştirebilisin, hile kullanınca bir başarı elde etmiş olmuyorsun. Ayrıca oyunun amacı kazanmak değil eğlenmek.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…