Temiz kurulum ile format aynı şey değil. Format sadece Windows diskini temizler temiz kurulum direkt diski temizler diye biliyorum. Malwarebytes ile beraber Kaspersky ve ya ESET kullan sorun olmaz ama ESET ile Kaspersky beraber kullanma tek Anti virüs kullan.
Temiz kurulum ile format aynı şey değil. Format sadece Windows diskini temizler temiz kurulum direkt diski temizler diye biliyorum. Malwarebytes ile beraber Kaspersky veya ESET kullan sorun olmaz ama ESET ile Kaspersky beraber kullanma tek anti virüs kullan.
Tüm şifrelerinizi değiştirin, kullandığınız kredi kartlarını kontrol edin. Sanırsam RAT yemişsiniz, Chrome çerezlerini çekerek kaydettiğiniz şifrelere vs. erişimi olabilir kişinin. Her şeyi kontrol etmelisiniz.
Tüm şifrelerinizi değiştirin, kullandığınız kredi kartlarını kontrol edin. Sanırsam RAT yemişsiniz, Chrome çerezlerini çekerek kaydettiğiniz şifrelere vs. erişimi olabilir kişinin. Her şeyi kontrol etmelisiniz.
Arkadaşımızın dediğini şimdi yaptım. Bugün 3. formatım oldu. Tüm e-postalarımıda değiştireceğim. Çok uzun süre kullandığım e postalardı zor olacak uğraştıracak ama yapacağız artık... İnşallah sorun devam etmez bakalım.