Oncelikle herkese iyi aksamlar arkadaşlar. En baştan başlayalım, dun NBA2K17 oyununa trainer indireyim dedim epey viruslu çıktı. Fakat ben bunu yükledikten sonra fark ettim, PC bir süre sonra kendi kendine siteler açmaya falan başladı. Önce antivirüs kurdum ve halletmeye çalıştım fakat scan PC dediğimde antivirüsü kilitliyor ve Windows hata verdi deyip sistemi kapatıyordu. Format atayim dedim Windows 10 kurnaya karar verdim. UEFI kurmaya kalkınca ekran yatay olarak 2'ye bölünüyor ve öyle kalıyor. Düz BIOS'tan kurmaya çalışınca da siyah ekran verip kapanıyor bir süre sonra. Bir de Windows 7 deneyeyim dedim, onda sıkıntı yok. Setup ekranina kadar geliyorum fakat next next demem gereken yerde fare ve klavye çalışmıyor. Bu durumu internetten araştırdığımda USB 3.0'dan olabilir, USB 2.0'a tak diye yanit verilmiş. Onu denedim olmadi. BIOS üzerinden ismini tam olarak hatırlayamadığım bir seçeneği 'enable' et demisler, BIOS'a girdim baktim fakat o yer zaten açıkmış bende. Bana yardim edebilecek birisi var midir acaba aranizda? Şimdiden çok teşekkür ederim, gerçekten yeni bir HDD almayi falan dusunuyorum, sabahtan beri tam manasıyla yapmadığım bir şey kalmadi...