Kuzenim 14 yaşında tek çocuk, annesinin telefonunda oynadığı oyunu kendi telefonu olmadığı için laptoplarına indirmeye çalışmış internet üzerinden. Yani illegal indirme veya ücretli bir oyunu bedavaya getirme durumu yok. Laptopa benim erişimim yok, beni arayıp ne olduğunu anlattılar, pandemiden dolayı bir yere götürüp sormak istememişler. Benim de pek bilgim yok bu konularda size anlatayım da bana bir yardımcı olun.
Site üzerinden oyunu indirmiş ve inen oyunu açmış, açılan oyun kendi ekranında oyun ek dosyalarını indirmeye başlamış. Aynı LoL gibi indi dedi bana
aşırı üzüldüm çocuğa. Sonra korkup indirme bitmeden kapatmış, silmiş her şeyi. Daha sonra laptopu açtıklarında oyun kendi kendini açmış klasik olaylar vs. masaüstünde oyunun kendisi ve Game Store tarzı bir şey daha yüklüymüş, bunları silmiş ve bir süre sonra fare imlecinin yanıp söndüğünü ve soluklaştığını fark etmişler. Bugün arayacağım onları, kişisel önerim bilgi eksikliğimdem dolayı yetersiz olur diye size sormak istedim. Antivirüs programı kurmalarını mı önereyim, kendileri halledebilirler mi? Yoksa bir bilgisayarcıya format attırmalarını mı önermeliyim?
Bir de annesi laptopu iş için kullanıyor, hesapları ve bilgilerine bir şey olup olmayacağını merak ediyor.
Site üzerinden oyunu indirmiş ve inen oyunu açmış, açılan oyun kendi ekranında oyun ek dosyalarını indirmeye başlamış. Aynı LoL gibi indi dedi bana
Bir de annesi laptopu iş için kullanıyor, hesapları ve bilgilerine bir şey olup olmayacağını merak ediyor.
Son düzenleyen: Moderatör: