Çözüldü Virüs girdikten sonra Wi-Fi çalışmıyor ve CPU fazla ısınıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mehmetbl3dx

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, öncelikle hepinize iyi günler. Birkaç gün önce, Discord üzerinden bir dosya indirdim. İndirdiğim dosya; MTA San Andreas'a uyarlı bir grafik paketiydi. Bunu indirdikten sonra, işte benim bilgisayarım normalde hiç ısınmaz. Bilgisayarım son birkaç gündür, ısınmaya başladı. Bilgisayarlarla pek aram iyi değildir, trojan dedi ChatGPT virüse Allah Allah dedim sildim virüsü falan, sonra GoodbyeDPI kullanıyorum, GoodbyeDPI açtım. Sonra bir yandan Windows Defender açtım. Baktım Wi-Fi gitti geldi gitti geldi ama gidip geldiğindede hiç böyle kullanılmıyor. Sadece sembolü geliyor. Her neyse, bende dedim ki madem böyle bilgisayarı sıfırlayayım başladım A0 bilgisayar bilgisiyle video izlemeye bir videoda 'bu bilgisayarı sıfırla' seçeneği var Windows'ta ben daha önce de bunu kullanıyordum. Deneyeyim dedim "kurtarma ortamı bulunamadı dedi" Allah Allah, girdim yine normal Mod'a internet yine yok, uygulamalar donuyor falan filan. Bir USB'm de yok, tek C diskim var. Ne yapacağımı bilmiyorum, ellersemde bozarım diye korkuyorum. VirusTotal ve benzeri hiçbir uygulamadada virüs göstermedi ama bilgisayarımın bu kadar ısınması hayri alamet değil.

1746090874402.png

VirusTotal raporu bulunmuyor şu anda, ama VirusTotal'de sıkıntı göstermedi. Teşekkürler.

Çözüm
Anladığım kadarıyla sadece Windows Defender ile taramışsınız. Kaspersky, Windows Defender'a nazaran kötü amaçlı yazılım algılama yetenekleri daha güçlüdür bu yüzden denemediyseniz Kaspersky ile tekrar deneyin. Güvenli modda taramanızı istememin sebebi ise güvenli modda sadece temel windows hizmetleri çalışır ve AV ler zararlı yazılımları daha rahat tespit eder.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı