Virüs nasıl silinir?

Yani güvenilir hocam bence, uzun süreler kullandım fakat farklı tarama araçları da kullanmanızı öneririm. Bazı virüsleri tespit edemiyor çünkü. O zaman durup dururken mavi ekran yediniz?

Problem değil hocam. Bu arada meşgul etmek ne demek hocam lafı bile olmaz.

Hocam yarın söylersiniz.

Mavi ekran sorununuz çözüldü mü hocam?

Son düzenleme:

Hocam yanlış anladınız. Eskiden bir sefer virüs girmişti. Ben de kurtarma ekranından sıfırlamıştım. Ama geçen gün hala cihazımda o sildiğim altruistic uygulamasını görünce şüphelendim ve silmeye çalıştım. Bu sefer internetten araştırınca a$ ile başlayan bir klasörün virüs olduğunu öğrendim. Onu silmeye çalışınca da mavi ekrana attı. Sonra yeniden başlata bastım bu sefer de kurtarma ekranına attı. Şu an kurtarma ekranındayım.

Kaspersky ve malwarebytes'dan tarama yapın. Virüs bulursa silin.

Hocam format at usb ile

Temiz bir başlangıç yap en iyisi

Eğer varsa pc yi kapat açarken bios ekranına gel ve başlatma diski ni usb yi seç kaydet ve çık sonrasında zaten kurulum ekranı gelir

Eğer varsa PC'yi kapat açarken BIOS ekranına gel ve başlatma diskini USB'yi seç kaydet ve çık sonrasında zaten kurulum ekranı gelir.

Teşekkürler hocam fakat Laptop'da nasıl BIOS'a gireceğimi bilmiyorum. Ve şuan kurtarma ekranındayım kurtarma ekranından çıkabilirsem atarım.

Teşekkürler hocam fakat Laptop'da nasıl BIOS'a gireceğimi bilmiyorum. Ve şu an kurtarma ekranındayım kurtarma ekranından çıkabilirsem atarım.

Bilgisayarın PC mi laptop mu?

f2 f12 ile giriş yapabilirisn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…