Virüs olmadan telefonun kamerasından izlenebilir miyim?

İyi günler Malwarebytes ve Kaspersky ile neredeyse her gün telefonumu tarıyorum bir şey bulmuyor Avast'tan kamera izinleri verdiğim uygulamalara baktım hepsi normal uygulamalar ve uygulamayı kullanırken kamerama erişebiliyorlar eskiden APK gibi işlerle çok uğraşmıştım ve yine eskiden güvensiz sitelere giriyordum (tam emin değilim) ancak şu anda hem ESET hem Malwarebytes hem Kaspersky hem de Avast'la tarattığımda bir sorun bulmuyor şu anda güvensiz sitelere girmiyorum yine de izlenebilir miyim ve izlendiğimi nasıl fark ederim?

Telefonu virüsden korumak için sık sık güncellemeleri yapman gerekiyor aksi takdirde telefonun güvenlik duvarsız kalacaktır ve kolaylıkla karşı taraf telefonunuza sızabilirler. İzlenmek konusuna gelirsek herhangi bir virüs telefonunuza girmediyse ve IP karşı tarafın elinde değilse sıkıntı yok APK işlemlerini güvenli yerden yapınız Kaspersky korumak için mükemmel programdır ama tarama için Malwarebytes en iyisi Kaspersky güvenlik için kullanmanızı şiddedle tavsiye ediyorum iyi sosyaller. Not : Program Linki Google Find My Device - Apps on Google Play

Hocam sıfırlayamıyorum.

Telefonunuzu sıfırlamak için Android device Manager adlı uygulamayı annenizin kardeşinizin veya babanızın telefonuna kurun sonra telefonunuzda olan güncel Gmail'i karşı tarafın telefonuna geçin sonra karşı tarafın telefonu ile orada yukarıda telefonlar çıkar oradan kendi telefonunuzun ismine basın ve cihazı sil seçeneği altta çıkacak bastığınız ve kabul ettiğin andan itibaren 1 dakika sürmeden telefon otomatik formatlanıyor o yüzden ellemeyin otomatik yapıyor program size sadece kurulum yapmak kalır ama telefonunuzu formatlamayı önermiyorum performansı düşüyor telefonun aynı şey bilgisayar içinde geçerli.

Telefonu virüsden korumak için sık sık güncellemeleri yapman gerekiyor aksi takdirde telefonun güvenlik duvarsız kalacaktır ve kolaylıkla karşı taraf telefonunuza sızabilirler. İzlenmek konusuna gelirsek herhangi bir virüs telefonunuza girmediyse ve IP karşı tarafın elinde değilse sıkıntı yok APK işlemlerini güvenli yerden yapınız Kaspersky korumak için mükemmel programdır ama tarama için Malwarebytes en iyisi Kaspersky güvenlik için kullanmanızı şiddedle tavsiye ediyorum iyi sosyaller. Not: Program linki Google Find My Device - Apps on Google Play

Telefonunuzu sıfırlamak için Android device Manager adlı uygulamayı annenizin kardeşinizin veya babanızın telefonuna kurun sonra telefonunuzda olan güncel Gmail'i karşı tarafın telefonuna geçin sonra karşı tarafın telefonu ile orada yukarıda telefonlar çıkar oradan kendi telefonunuzun ismine basın ve cihazı sil seçeneği altta çıkacak bastığınız ve kabul ettiğin andan itibaren 1 dakika sürmeden telefon otomatik formatlanıyor o yüzden ellemeyin otomatik yapıyor program size sadece kurulum yapmak kalır ama telefonunuzu formatlamayı önermiyorum performansı düşüyor telefonun aynı şey bilgisayar içinde geçerli.

Zaten şu anda telefonuma gelen güncellemeleri yapıyorum yani şu şu güncelleme var diye dediği zaman yapıyorum karşı taraf ipmize nasıl ulaşabilir?
Sıfırlama konusunda ise ben zaten sıfırlamak istemiyordum siz virüs bulaşmadikça ve ipniz elinizde olmadıkça sorun olmaz dediniz sıfırlamaya gerek kalmadı çok teşekkür ederim.

Zaten şu anda telefonuma gelen güncellemeleri yapıyorum yani şu şu güncelleme var diye dediği zaman yapıyorum karşı taraf ipmize nasıl ulaşabilir?
Sıfırlama konusunda ise ben zaten sıfırlamak istemiyordum siz virüs bulaşmadikça ve ipniz elinizde olmadıkça sorun olmaz dediniz sıfırlamaya gerek kalmadı çok teşekkür ederim.

Ne demek her zaman herkesin yardımına koşarım siz sıfırlamak istediğinizi zannettim o yüzden ek bilgi verdim IP kötü amaçlı sitelerden URL veya virüsden düşebilir o yüzden belirsiz ve tanıdık olmayan sitelere girmeyin iyi sosyaller.

Ne demek her zaman herkesin yardımına koşarım siz sıfırlamak istediğinizi zannettim o yüzden ek bilgi verdim IP kötü amaçlı sitelerden URL veya virüsden düşebilir o yüzden belirsiz ve tanıdık olmayan sitelere girmeyin iyi sosyaller.

Tamam çok teşekkürler eskiden giriyordum öyle sitelere de modem değişti ondan sonra girmedim diye hatırlıyorum modem değiştiği için IP de değişir diye düşünüyorum çok teşekkür ederim yardımınız için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı