Taha Kuzu Hectopat Katılım 7 Aralık 2021 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #1 Merhaba sabah crackli Soundpad indirdim ve virüs tanımasında virüs çıktı Malwarebytes'dan virüsleri temizledim ama PC de yavaşlama var nasıl düzelir?
Merhaba sabah crackli Soundpad indirdim ve virüs tanımasında virüs çıktı Malwarebytes'dan virüsleri temizledim ama PC de yavaşlama var nasıl düzelir?
ZerefDragneel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 2.257 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer localhost 10 Kasım 2023 #2 Taha Kuzu dedi: Merhaba sabah crackli Soundpad indirdim ve virüs tanımasında virüs çıktı Malwarebytes'dan virüsleri temizledim ama PC de yavaşlama var nasıl düzelir? Genişletmek için tıkla... Tam olarak nasıl bir "yavaşlama" psikolojik olabilir.
Taha Kuzu dedi: Merhaba sabah crackli Soundpad indirdim ve virüs tanımasında virüs çıktı Malwarebytes'dan virüsleri temizledim ama PC de yavaşlama var nasıl düzelir? Genişletmek için tıkla... Tam olarak nasıl bir "yavaşlama" psikolojik olabilir.
3 391065 Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 5.249 Çözümler 64 10 Kasım 2023 #3 Güvenli mod ile bir tarama daha yapılmalı. Manuel olarak kullanıcı dosyaları taranıp şüpheli olanlar araştırılıp silinmeli.
Güvenli mod ile bir tarama daha yapılmalı. Manuel olarak kullanıcı dosyaları taranıp şüpheli olanlar araştırılıp silinmeli.
SARAÇLI Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 1.927 Çözümler 18 Yer Balıkesir 10 Kasım 2023 #4 ESET ile tam tarama yapar mısın? Çevrimiçi Zararlı Yazılım Tespiti ESET Çevrimiçi Tarayıcı ile bilgisayarınızdaki zararlı yazılımları tarayın. Ücretsiz çevrimiçi virüs tarayıcımız her türlü virüsü bulabilir ve bilgisayararınızdan kaldırabilir. www.eset.com
ESET ile tam tarama yapar mısın? Çevrimiçi Zararlı Yazılım Tespiti ESET Çevrimiçi Tarayıcı ile bilgisayarınızdaki zararlı yazılımları tarayın. Ücretsiz çevrimiçi virüs tarayıcımız her türlü virüsü bulabilir ve bilgisayararınızdan kaldırabilir. www.eset.com
Bilgecan Dede Gaming Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 970 Çözümler 7 Yer Antalya Konyaaltı Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060 R5 2600X Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #5 Taha Kuzu dedi: Merhaba sabah crackli Soundpad indirdim ve virüs tanımasında virüs çıktı Malwarebytes'dan virüsleri temizledim ama PC de yavaşlama var nasıl düzelir? Genişletmek için tıkla... Güvenli mod'da tarayın hocam birde.
Taha Kuzu dedi: Merhaba sabah crackli Soundpad indirdim ve virüs tanımasında virüs çıktı Malwarebytes'dan virüsleri temizledim ama PC de yavaşlama var nasıl düzelir? Genişletmek için tıkla... Güvenli mod'da tarayın hocam birde.
T Tyrex00 Decapat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 672 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #6 Taha Kuzu dedi: Merhaba sabah crackli Soundpad indirdim ve virüs tanımasında virüs çıktı Malwarebytes'dan virüsleri temizledim ama PC de yavaşlama var nasıl düzelir? Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum yap her şey düzelir.
Taha Kuzu dedi: Merhaba sabah crackli Soundpad indirdim ve virüs tanımasında virüs çıktı Malwarebytes'dan virüsleri temizledim ama PC de yavaşlama var nasıl düzelir? Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum yap her şey düzelir.