SorryForDeadYou Kilopat Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 974 Makaleler 3 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2014 #1 Benim virüs programım yok. Windows 7'nin kendi virüs programı güzel dediler, harici virüs programı yüklemeli miyim ? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mart 2014
Benim virüs programım yok. Windows 7'nin kendi virüs programı güzel dediler, harici virüs programı yüklemeli miyim ?
Freemen Megapat Katılım 7 Kasım 2013 Mesajlar 413 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2014 #2 İnterneti bilinçli kullanıyorsan hiç gerek yok. Yoksa virüs programları art alanda fazlasıyla yük bindiriyor bilgisayara.
İnterneti bilinçli kullanıyorsan hiç gerek yok. Yoksa virüs programları art alanda fazlasıyla yük bindiriyor bilgisayara.
SorryForDeadYou Kilopat Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 974 Makaleler 3 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2014 #3 Evet interneti bilinçli kullanıyorum. Ekstradan gerek yok yani
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.506 Makaleler 35 Çözümler 78 4 Mart 2014 #4 MSE/Defender yetersizdir. Günümüzde bilinçli kullanmak yetmiyor. Bilinçli kullanmak + kaliteli güvenlik yazılımları. Free olarak Avira, Outpost, Comodo, 360 Internet Security, Unthreat gibi firmaların ürünlerini kullanabilirsin. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mart 2014
MSE/Defender yetersizdir. Günümüzde bilinçli kullanmak yetmiyor. Bilinçli kullanmak + kaliteli güvenlik yazılımları. Free olarak Avira, Outpost, Comodo, 360 Internet Security, Unthreat gibi firmaların ürünlerini kullanabilirsin.