Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.866 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 29 Ekim 2019 #1 Kaspersky ya da Bitdefender gibi programları yüklediğimiz zaman Defender tamamen kapanıyor mu? Yoksa buradaki işlemi mi yapmamız gerekiyor? @MF Çözüm: Windows 10 Windows Defender Kapatma Windows Defender'ı kapatmak istiyorum. Bilgisayarımdan dosyaları siliyor oyunlara giremiyorum. Defender'ı kapatıyorum ama kısa süre sonra tekrar açılacak diyor. Tamamen kapatmak istiyorum nasıl yapıcağım ? Bir daha hiç açılmasın. www.technopat.net Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ekim 2019
Kaspersky ya da Bitdefender gibi programları yüklediğimiz zaman Defender tamamen kapanıyor mu? Yoksa buradaki işlemi mi yapmamız gerekiyor? @MF Çözüm: Windows 10 Windows Defender Kapatma Windows Defender'ı kapatmak istiyorum. Bilgisayarımdan dosyaları siliyor oyunlara giremiyorum. Defender'ı kapatıyorum ama kısa süre sonra tekrar açılacak diyor. Tamamen kapatmak istiyorum nasıl yapıcağım ? Bir daha hiç açılmasın. www.technopat.net
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 29 Ekim 2019 #2 Yüklediğiniz yazılım Defender'ın yerine geçer. Yani devre dışı bırakılır. Artı 0 Eksi Çözüm