Merhaba bilgisayarimda virüs olduğu için temiz format atacagim USB ile ama USB'de ki Windows'a falan virüs bulasma durumu olur mu? Normal format atmıştım ve virüs gitmemişti ondan dolayı nasıl bir yol izlemeliyim?
Hayır, olmaz. USB ile format atabilirsiniz.
Merhaba bilgisayarimda virüs olduğu için temiz format atacagim USB ile ama USB'de ki Windows'a falan virüs bulasma durumu olur mu? Normal format atmıştım ve virüs gitmemişti ondan dolayı nasıl bir yol izlemeliyim?
Temiz format atma rehberi var mı?
Format USB'sini virüslü bilgisayar ile yapmayın temiz virussuz sistem ile yapın sonra bilgisayar kapatin flash belleği takıp boot menuden flash belleği seçip ilerleyin.
USB'yi bilgisayarcida hazirlattim bugün elime ulaştı evde herhangi bir işlem uygulamadim USB'ye sadece format atmak için kullanacağım şimdi.
Bilgisayarcida craked Windows kullanıyor oda virüslü sayılır.
Peki nasıl yapmalıyım?
Anladım teşekkürlerArkadaşının bilgisayarından veya akrabalarin bilgisayarı ile Windows 11 veya Windows 10 ISO indir Rufus ile yaz bilmiyorum diyorsan YouTube'da birçok video mevcut kolay işlem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.