Çözüldü Virüs sonrası temiz format nasıl olmalıdır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Asım18181

Centipat
Daha fazla  
Merhaba bilgisayarimda virüs olduğu için temiz format atacagim USB ile ama USB'de ki Windows'a falan virüs bulasma durumu olur mu? Normal format atmıştım ve virüs gitmemişti ondan dolayı nasıl bir yol izlemeliyim?

Estağfirullah. Disk 0 bölüm 3 seçiliyken ileri deyin. Kurduktan sonra yeniden başlatacak. Yazacak zaten. Yeniden başlatma kısmına gelindiğinde ve yeniden başlatma sırasında, yani yeniden başlarken ya USB'yi çekin ya da BIOS'e girip SSD'yi başa alın. 1 TB SSD'yi başa almanız daha iyi olur bu arada.

Son düzenleme:
Estağfirullah. Disk 0 bölüm 3 seçiliyken ileri deyin. Kurduktan sonra yeniden başlatacak. Yazacak zaten. Yeniden başlatma kısmına gelindiğinde ve yeniden başlatma sırasında, yani yeniden başlarken ya USB'yi çekin ya da BIOS'e girip SSD'yi başa alın. 1 TB SSD'yi başa almanız daha iyi olur bu arada.

Hocam hallettim virüsler için uygulama öneriniz var mı? Ücretsiz olursa çok iyi olur teşekkürler her şey için çok yardımınız dokundu😊

Hocam hallettim virüsler için uygulama öneriniz var mı? Ücretsiz olursa çok iyi olur teşekkürler her şey için çok yardımınız dokundu😊
Rica ederim. Virüs için bilgisayarınızda Kaspersky Free bulundurmanız önerimdir.
Buradan Free olanı indirim. Kurulumda deneme sürümü vs. derse atlayın.

Bu arada, Kaspersky Free 1 yıllık. Onun için her 1 yıl dolduğunda yeniden Free üyelik tanımlarsınız. Başka emailden vesaire.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı