Virüs sonrası WhatsApp üzerinden +54 ile başlayan mesaj geldi

mariow

Zeptopat
Daha fazla  
Dün PUP adware virüsleri bulaşmıştı laptopa. Bilgisayarı tamamen temizledim; Malwarebyte, Adware scan, Kaspersky ile de tarattım. Şu an temiz, ne olur olmaz diye telefona da kurdum.

Sabah WhatsApp üzerinden +54 kodlu bir numara "Merhaba" yazdı. Daha önce hiç yazılmamıştı, virüsle alakalı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün PUP adware virüsleri bulaşmıştı laptopa. Bilgisayarı tamamen temizledim; Malwarebyte, Adware scan, Kaspersky ile de tarattım. Şu an temiz, ne olur olmaz diye telefona da kurdum.

Sabah WhatsApp üzerinden +54 kodlu bir numara "Merhaba" yazdı. Daha önce hiç yazılmamıştı, virüsle alakalı olabilir mi?
Eğer adware virüsüyse böyle bir durum virüsten kaynaklı değildir.

Bana devamlı geliyor takılma. Whatsappta engelle ara ara profil fotoğraflarını izle çok eğleneceksin 😂

Virüs alakalı değil düşünüyorum. +54 kodu Arjantin'e ait ve yabancı numaralardan gelen mesajlar çoğunlukla çok büyük ihtimalle dolandırıcılık amaçlı oluyor. Laptopundaki adware virüsleri tarayıcı tabanlı, reklam odaklıydı, bu yüzden doğrudan telefonuna ya da rehberine erişme ihtimali düşük. Yine de böyle mesajları görmezden gelip, numarayı engellemen en güvenlisi olur bence hocam.

Geri
Yukarı