Çözüldü Virüs taraması için en etkili program hangisidir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Quantum9

Kilopat
Makaleler
9
Yer
Beşiktaş / İstanbul
Daha fazla  
Meslek
İş Geliştirme
Malwarebytes ile cihazı tarattım ve 1 adet zararlı buldu. Daha sonra kendisi otomatik olarak sildi. Tekrar bir tarama yaptırdım ve bu sefer cihaz temiz çıktı. Açıkçası şaşırdım korsan oyun veya uygulama indiren biri de değilim. Dalgınlığıma gelip bir dosya vb yüklemiş olabilirim, fakat hatırlayamadım bir şey.
Başka bir uygulama ile de tarama yapmalı mıyım? Eğer yap diyorsanız hangi uygulama ile yapmalıyım, Link'ini bırakarak belirtirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ben uzun süredir Kaspersky kullanıyorum ve kendisinden çok memnun olduğumu söyleyebilirim. Hafif agresif bir yazılım olsa da, arkaplanda çalıştığı sürece hafifçe tüm işlemleri denetliyor olması beni güvende hissetiriyor.

Tamamen ücretsiz olan bir ürünü de mevcut:
Kaspersky tam taraması da en etkililerindendir.

Ben uzun süredir Kaspersky kullanıyorum ve kendisinden çok memnun olduğumu söyleyebilirim. Hafif agresif bir yazılım olsa da, arkaplanda çalıştığı sürece hafifçe tüm işlemleri denetliyor olması beni güvende hissetiriyor.

Tamamen ücretsiz olan bir ürünü de mevcut:

Çözüm
Windows Defender yeterli değil mi?

Hocam Defender virüsü engellemekte iyi diye biliyorum. Fakat kurulan bir dosya veya uygulamalardan bulaşan virüsler için yetersiz diyorlardı. Şahsen bende yeterlidir diye uzun zamandır Defender dışında bir şey kullanmıyordum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı