Virüs tehlikesi

Nasıl hocam? Tabii ki imkansız. Hamachi dosya paylaşma birimi sunan bir sistem değil ki?
Sunucudaki şeyleri görmesi için indirmesi gerekiyor. Bir şey indirmiş olmak için muhakkak indirdiğinizi görmeniz gerekmez. Girdiğiniz her siteyi indirirsiniz. Sunucuda da aynı mantık var. Sunucudaki verinin karşı taraftan görülebilmesi için verinin karşı tarafa aktarılması gerekir. Bu yüzden sunucuların upload hızları yüksektir. Sunucular 1000 Mbps gibi upload hızlarına ulaşıyorlar. Karşı taraf ise indiriyor. Virüs karşı taraftan bulaşabilir. Zamanında oyun sunucusu yönettim. Virüs bulaşma olayları oluyor.

Hocam Hamachi'de sadece Minecraft'tan veri indiriyoruz başka bir site vb. bir şeyden indirmiyoruz ki? Minecraft'ın kendisinden mi bulaşacak virüs? Hocam sizle iddialaşmıyorum. Soruyorum sadece.

Hocam Hamachi'de sadece Minecraft'tan veri indiriyoruz başka bir site vb. bir şeyden indirmiyoruz ki? Minecraft'ın kendisinden mi bulaşacak virüs? Hocam sizle iddialaşmıyorum. Soruyorum sadece.
Veri indirimi Minecraft'tan yapılsa da sunucuyu açan tarafın uploadı kullanılıyor. Minecraft'ın böyle bir şeye izin vereceğini sanmam. Yani bir oyuncunun hareket ettiğini görmesi için de veri indirmesi yapılması gerekir. O indirme de sunucuyu açan taraftan yapılıyor.
Kendini antivirüs olarak tanıtan fakat ufak virüsleri bile bulamayan ve bilgi çalan sahte antivirüs desek olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bir ay önce de konuşmuştuk anlatmıştımi
, Kaspersky deneyeceğim demiştiniz. Denediyseniz bunu demeniz imkansız.
Avast'ın bitmesine 50 gün kaldı. İnşallah bitince deneyeceğim. Yok, ben ondan bahsetmiyorum. Neden Avast kesinlikle kötü? O zaman en iyisi Kaspersky ise ESET, Norton falan da önerilmemeli. Ama arkadaş özellikle Avast'ı ekliyor. Konuda hiç Avast'ın adı geçmiş mi?

Reis şöyle özetliyim laptopum 3 saniyede açılıyordu. İndirdirip kapattım sonra laptopumu açmaya çalıştığımda açılış sürem 1000 saniye gibi bir süreye çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…