Hocam modemi bilgisayarı kapattım yatıyorum yarın denerimKasperSKY ile tarama yapar mısınız?
Anladım hocam. Allah rahatlık versin.Hocam modemi bilgisayarı kapattım yatıyorum yarın denerim![]()
Bu yaptığınız çok saçma. Virüs herşeyinizi ele geçirebilir. Virüs bulaştıktan 5 saat geçmeden Tarama yapmanız lazımdı.Hocam modemi bilgisayarı kapattım yatıyorum yarın denerim![]()
Bu yaptığınız çok saçma. Virüs her şeyinizi ele geçirebilir. Virüs bulaştıktan 5 saat geçmeden tarama yapmanız lazımdı.
Bana gelen virüs 1-2 saat hiç etkili olmadı. Sonra dosyaların uzantısını değiştirmeye başladı. Her virüs aynı değil.Virüsün bilgileri ele geçirmesi 5 saat falan sürmüyor, bilgisayara girdiği gibi alıyor zaten. Bu dediğiniz yere düşen şeyi 5 saniyede yeme gibi mantıksız.
Bu yaptığınız çok saçma. Virüs her şeyinizi ele geçirebilir. Virüs bulaştıktan 5 saat geçmeden tarama yapmanız lazımdı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.