Hocam Rus merkezli bir antivirüs. Ruslarla anım çok yani belki ileride Kaspersky hackerlanırsa ne yapacağız? Öyle bir şey olur mu da bilemem.
OLacağını sanmıyorum Free'si bile çok iyi.
Hocam Rus merkezli bir antivirüs. Ruslarla anım çok yani belki ileride Kaspersky hackerlanırsa ne yapacağız? Öyle bir şey olur mu da bilemem.
Muadillerine göre hayır.Hocam karpersky bilgisayarı yormaz mı ya?
Kaspersky Ücretsiz antivirüs indirin | Kaspersky bu linkten mi indirmeliyim?Muadillerine göre hayır.
Kaspersky Ücretsiz antivirüs indirin | Kaspersky bu linkten mi indirmeliyim?
Deneme sürümleri oluyor onları kullanabilirsin kısa süreli. Bedava olan sürümünde bazı koruma türleri yok onlara dikkat etmelisiniz.
Bilgisayar çok karışık zaten yarın format atacağım. Belki de hiç indirmem çünkü ben sadece Google takılıyorum. Bir sorum var. Hiçbir virüslü vb. güvenilir olmayan bir şey indiren birisinin bilgileri çalınır mı ya da bilgisayara erişim sağlanabilir mi?
Guvenli olmayan, dolandirici sms veya maillere tiklarsaniz evet. Diger turlu hicbir sey olmaz.Bilgisayar çok karışık zaten yarın format atacağım. Belki de hiç indirmem çünkü ben sadece Google takılıyorum. Bir sorum var. Hiçbir virüslü vb. güvenilir olmayan bir şey indiren birisinin bilgileri çalınır mı ya da bilgisayara erişim sağlanabilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.