Virüslerden nasıl korunuruz?

Hocam Rus merkezli bir antivirüs. Ruslarla anım çok yani belki ileride Kaspersky hackerlanırsa ne yapacağız? Öyle bir şey olur mu da bilemem.

Hayır, sıkıntı çıkmaz.

Hocam karpersky bilgisayarı yormaz mı ya?

Deneme sürümleri oluyor onları kullanabilirsin kısa süreli. Bedava olan sürümünde bazı koruma türleri yok onlara dikkat etmelisiniz.

Bilgisayar çok karışık zaten yarın format atacağım. Belki de hiç indirmem çünkü ben sadece Google takılıyorum. Bir sorum var. Hiçbir virüslü vb. güvenilir olmayan bir şey indiren birisinin bilgileri çalınır mı ya da bilgisayara erişim sağlanabilir mi?

Bilgisayar çok karışık zaten yarın format atacağım. Belki de hiç indirmem çünkü ben sadece Google takılıyorum. Bir sorum var. Hiçbir virüslü vb. güvenilir olmayan bir şey indiren birisinin bilgileri çalınır mı ya da bilgisayara erişim sağlanabilir mi?

Bir aralar bende sizin gibiydim aşırı takıntılıydım bu konularda internet sitelerine bile giriş yapmıyordum. Eğer belli başlı güvenli sitelerde indirme yapmadan gezinirseniz bir problem olacağını düşünmüyorum ama tabii ki internette hiçbir şey belli olmuyor. O yüzden yine de dikkatli olmakta fayda var. Bu arada uBlock Origin gerçekten yararlı bende kullanırım ve reklam engelleme de virüsler konusunda yararlı olur onu bende öneririm.

Guvenli olmayan, dolandirici sms veya maillere tiklarsaniz evet. Diger turlu hicbir sey olmaz.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı