MykPanda Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 257 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. Dün akşam kazayla bir oyunun DLC indireceğim derken sanırım virüs indireceğim ve Windows ile sıfırlama ve USB ile format var. Hangisini yaparsam kesin olarak virüs gider?
Merhaba arkadaşlar. Dün akşam kazayla bir oyunun DLC indireceğim derken sanırım virüs indireceğim ve Windows ile sıfırlama ve USB ile format var. Hangisini yaparsam kesin olarak virüs gider?
SyrinxGOAT Centipat Katılım 18 Kasım 2023 Mesajlar 37 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #2 Sıfırlarsan da gider büyük ihtimal ama format en garantisi.
BoşverBeni Centipat Katılım 9 Ocak 2023 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #3 Format at, şüphe kalmasın içinde.
MykPanda Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 257 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #4 SyrinxGOAT dedi: Sıfırlarsan da gider büyük ihtimal am Genişletmek için tıkla... BoşverBeni dedi: Format at, şüphe kalmasın içinde. Genişletmek için tıkla... atmayı bilmiyorum
SyrinxGOAT dedi: Sıfırlarsan da gider büyük ihtimal am Genişletmek için tıkla... BoşverBeni dedi: Format at, şüphe kalmasın içinde. Genişletmek için tıkla... atmayı bilmiyorum
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.911 Makaleler 1 Çözümler 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.888 Makaleler 1 Çözümler 28 7 Aralık 2023 #6 Sistem UEFI ise : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sistem UEFI ise : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Turgineer Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 11.510 Makaleler 15 Çözümler 64 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB --[İşlemci]: AMD Ryzen 5500 --[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8] --[Anakart]: GIGABYTE B450M K --[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB --[Monitör] Gigabyte G24F-2 --[Klavye-Mouse] Logitech MK120 --[Kulaklık] Corsair HS50 Pro _ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Aralık 2023 #7 Sıfırlayacağıma format atardım. Technopat'ın format atma videoları var. MykPanda dedi: atmayı bilmiyorum Genişletmek için tıkla...
Sıfırlayacağıma format atardım. Technopat'ın format atma videoları var. MykPanda dedi: atmayı bilmiyorum Genişletmek için tıkla...
MykPanda Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 257 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #8 KafadanKontak dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Siz başkasınız ya. Turgineer dedi: Sıfırlayacağıma format atardım. Technopat'ın format atma videoları var. Genişletmek için tıkla... SEN adamsın. Kükreyen Deli Adam dedi: Sistem UEFI ise : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sen bu işi yapıyorsun. BoşverBeni dedi: Format at, şüphe kalmasın içinde. Genişletmek için tıkla... Attım PC bios hatası verdi 1000 TL masrafı var PC bios hatası verdi ve 1000 TL masrafı var Son düzenleme: 28 Aralık 2023
KafadanKontak dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Siz başkasınız ya. Turgineer dedi: Sıfırlayacağıma format atardım. Technopat'ın format atma videoları var. Genişletmek için tıkla... SEN adamsın. Kükreyen Deli Adam dedi: Sistem UEFI ise : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sen bu işi yapıyorsun. BoşverBeni dedi: Format at, şüphe kalmasın içinde. Genişletmek için tıkla... Attım PC bios hatası verdi 1000 TL masrafı var PC bios hatası verdi ve 1000 TL masrafı var