Virüslü sistem sıfırlanmıyor

• Konuyu başlatan Aza
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 486

Aza

Decapat
Yer
Across the Arizona Desert
Daha fazla  
Bilgisayarda sıkılmıştım bir sürü saçma sapan reklam falan her şeye tıkladım, ondan sonra sıfırlamayı denedim olmadı. bilgisayarda şu an virüs olduğu kesin, hijacker var mesela şu an Chrome'de "find-it. Pro", yardım edebilir misiniz?

Bulduğu virüslerin SS ini atar mısın ve sistem bileşenlerin ne.

Almamıştım SS ini ama trojan vardı ve şu an tekrar yaptığımda PUP. Optional. Findit var 9 tane.
Tekrar sıfırlamayı denedim sıfırlanırken hata oldu sildiğimde geri geldi findit bu arada.
USB'im yok. Sistem bileşenlerim derken ekran kartı falan değil mi?

Bitdefender kurdunuz mu?

Kurdum sistem taraması yapıyorum

1740248381621.png

Aslan Bitdefender. Sonra ESET Online scanner ve Norton Power Eraser ile de taratın.

Hocam ESET de yaptım Bitdefender'da şimdi tekrar sıfırlamayı deneyeceğim.

Olmadı sıfırlamayı seçtim tuvalete gittim geldim bir sorunla karşılaştık diyor.

Aslan Bitdefender. Sonra ESET Online scanner ve Norton Power Eraser ile de taratın.

Bütün virüsleri kaldırdım adware trojan ve findit vardı. Şu anda Windows 10 kuruyorum tekrardan dosyalar düzelsin diye.

Hocam o da olmadı ama buldum taktiği 2 yöntem var 1. yöntem USB'ye Rufus ISO atıp BIOS'ta bootdan o USB'yi seçin 2. yöntem mucize kartalın dediği uygulamaları indirip tarama yaptıktan sonra Windows + r basın ve ilk %temp% yazın ve bütün her şeyi silin ondan sonra prefetch e girin ve gene aynı ve recent e girin ve gene aynı Windows kurulu diske sağ tıklayın diski temizle deyin ve sistem dosyalarını temizle deyin ondan sonra sifirlayabilirsiniz (ayalardan sifirlayin)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı