Çözüldü Virüslü Windows'taki Gmail'i başka cihaza aktarınca virüs geçer mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Cronus.xy

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. X bir tane cihaz olsun. Cihazda virüs olsun ve sıfırlama yapılsın. Sıfırlama yaptıktan sonra, yapmadan önceki Gmail'i girersek yine virüs bulaşır mı? Bence bulaşmaz ama bir yerde gördüm.

Merhaba. X bir tane cihaz olsun. Cihazda virüs olsun ve sıfırlama yapılsın. Sıfırlama yaptıktan sonra, yapmadan önceki Gmail'i girersek yine virüs bulaşır mı? Bence bulaşmaz ama bir yerde gördüm.

Sadece Gmail değil Discord vb. şeyler.

Çözüm
Hayır bulaşması mümkün değil. Çünkü Windows'u sıfırladığımız zaman içinde ne var ne yok silip süpürüyoruz. Yani kısaca mümkün değil.
Hayır bulaşması mümkün değil. Çünkü Windows'u sıfırladığımız zaman içinde ne var ne yok silip süpürüyoruz. Yani kısaca mümkün değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Gmail üzerinden virüs bulaştırmak mı ? ilk defa duydum gmail üzerinden gelen dosyaları indirireniz virüs bulaşabilir ama oturum açılan cihaza gmail üzerinden direk virüs bulaştırmak pek mantıklı gelmedi.

Evet bana da gelmedi. O yüzden kafama takıldı sorayım dedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…