K kErEm2829 Femtopat Katılım 19 Aralık 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2024 #11 Yanlış hatırlamıyorsam hata falan yazıyordu. Tamam kanka ayarladım. Son düzenleme: 26 Temmuz 2024
I icardi1905fac Femtopat Katılım 22 Şubat 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2025 #12 Reis ben indiremedim bana yardım olur musun pes 2013 için orginal CD takın vs diyor senin dediğini indirdim @Fifacı İcardi reis ben indirdim senin dediğin dosyayı orginal CD takın diyor bana yardımcı olur musun
Reis ben indiremedim bana yardım olur musun pes 2013 için orginal CD takın vs diyor senin dediğini indirdim @Fifacı İcardi reis ben indirdim senin dediğin dosyayı orginal CD takın diyor bana yardımcı olur musun
Fifacı İcardi Decapat Katılım 18 Eylül 2023 Mesajlar 637 Yer Madrid 19 Mart 2025 #13 icardi1905fac dedi: Reis ben indiremedim bana yardım olur musun PES 2013 için orginal CD takın vs diyor senin dediğini indirdim @Fifacı İcardi reis ben indirdim senin dediğin dosyayı orginal CD takın diyor bana yardımcı olur musun? Genişletmek için tıkla... Öncelikle geç cevap verdiğim için özür dilerim crack dosyasının içindekileri oyunu kurduğunuz yere atarsanız sorun çözülecektir.
icardi1905fac dedi: Reis ben indiremedim bana yardım olur musun PES 2013 için orginal CD takın vs diyor senin dediğini indirdim @Fifacı İcardi reis ben indirdim senin dediğin dosyayı orginal CD takın diyor bana yardımcı olur musun? Genişletmek için tıkla... Öncelikle geç cevap verdiğim için özür dilerim crack dosyasının içindekileri oyunu kurduğunuz yere atarsanız sorun çözülecektir.