VirusTotal çıktısı false-positive mi değil mi?

furkan22bozaci

Hectopat
Daha fazla  
Korsan oyun sitesi vermek yasak mı bilmiyorum o yüzden sitenin isminin baş harflerini yazacağım. Fg'den Last of Us indirdim Microsoft'un anti virüsü setupı açmadı VirusTotal'e attım böyle bir sonuçla karşılaştım güvenilir midir şimdiden teşekkürler?

HackTool tespit edilmiş, korsan indirdiğinizi söylemişsiniz ve dosya detayları da bunu destekliyor ayrıca dosya imzalı da değil bu nedenle bu kadar antivirus tarafından zararlı olarak tespit edilmesini kabul edilebilir buluyorum.

Daha önce FitGirl'den indirdiğim hiçbir oyunda sıkıntı yaşamadım bunu açmam sıkıntı yaşatır mı?

Korsan oyun sitesi vermek yasak mı bilmiyorum o yüzden sitenin isminin baş harflerini yazacağım. Fg'den Last of Us indirdim Microsoft'un anti virüsü setupı açmadı VirusTotal'e attım böyle bir sonuçla karşılaştım güvenilir midir şimdiden teşekkürler?
Virüs değil malwarebytes Kaspersky gibi güçlü antivirüsler bir sıkıntı bulamamış.

Bahsettiğiniz site ile hiç işim olmadı bugüne kadar, zararlı yazılım diyerek kestirip atamam çünkü bilgim yok ancak antivirusler istenmeyen yazılım ibaresi koymuş bahsettiğim sebeplerden dolayı. Kullanıp kullanmamak size kalmış. Korsan tavsiye edilmiyor bu sitede.

Bahsettiğiniz site ile hiç işim olmadı bugüne kadar, zararlı yazılım diyerek kestirip atamam çünkü bilgim yok ancak antivirusler istenmeyen yazılım ibaresi koymuş bahsettiğim sebeplerden dolayı. Kullanıp kullanmamak size kalmış. Korsan tavsiye edilmiyor bu sitede.

Hocam katılıyorum fakat bazı insanlar korsana düşmanmış gibi bakıyor bir insanın oyun alacak parası yoksa o insan şimdi oyun oynamasın mı? Paran yoksa oyun yok! Diyemeyiz biraz anlayışlı bir biçimde karşılamalıyız korsan oyuncuları.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı