VirusTotal dosyayı taramak yerine açıyor

Nemai

Hectopat
Katılım
25 Kasım 2020
Mesajlar
4.750
Çözümler
40
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Taratmak istediğim dosyayı seçiyorum, Aç deyince dosyanın içine dalıyor. Bir daha Aç diyorum, daha da içeri dalıyor. Dosyayı taratamıyorum. Nasıl yapacağım? Dosyayı çıkarttığım RAR klasörü taratılabiliyor ancak 40 MB dosya 1 saniyede direkt yükleniyor ve taranıyor.
 
Taratmaya çalıştığınız dosya bir klasör müdür? VirusTotal üzerinden dosyaları tek tek taramanız gerekiyor, çok yüksek dosya sayısına sahip bir klasörse iyi bir anti-virüs yazılımıyla bulunduğu dizini seçerek tarama yapabilirsiniz.
 
Taratmak istediğim dosyayı seçiyorum, aç deyince dosyanın içine dalıyor. Bir daha aç diyorum, daha da içeri dalıyor. Dosyayı taratamıyorum. Nasıl yapacağım? Dosyayı çıkarttığım RAR klasörü taratılabiliyor ancak 40 MB dosya 1 saniyede direkt yükleniyor ve taranıyor.

Klasör taratamazsınız, klasörü RAR yapıp öyle taratın.
 
Antivirüsle tarattım ancak RAR dosyası yaklaşık 40 MB olmasına rağmen saniyesinde yükleniyor Virus Total'e. Bu biraz garibime gitti.
RAR tek bir dosya, klasörse dosyaların bulunduğu dizin. VirusTotal tekli dosya taratmak üzerine kurulu bir sistem. Ya RAR veya farklı bir yöntemle sıkıştırarak tek bir dosya haline getireceksiniz - ki doğru sonuç alma ihtimaliniz daha düşük - ya da tüm dosyaları tek tek taratacaksınız. Bunun yerine anti-virüs/anti-malware veya tek seferlik araçlarla tarama yapmak hem güvenilir hem de pratik sonuçlara ulaştırabilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı