Çözüldü VirusTotal rising adlı dosya virüs mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Arda Çakal

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar el yapımı direksiyon seti için bir yazılım indirmem gerek ama VirusTotal'de 2 adet virüs gözüküyor biri maxsecure araştırdığım kadarı ile o virüs değilmiş bir kod hatası falanmış bu yüzden virüs algılıyormuş biride rising adlı bir virüs gözüküyor. Bu virüs mü?
VirusTotal sonucu: VirusTotal

Çözüm

Trojan. Malware.300983.susgen
Trojan.Generic@ML.85 (RDML:E+nnH5s84sX9MrChPK/IXw)

İkisi de false-positive, endişelenmenizi gerektirecek bir şey yok. Kullanın dosyaları.

Trojan. Malware.300983.susgen
Trojan.Generic@ML.85 (RDML:E+nnH5s84sX9MrChPK/IXw)

İkisi de false-positive, endişelenmenizi gerektirecek bir şey yok. Kullanın dosyaları.

Çözüm
Teşekkürler ben şeyi de merak ediyorum siz bunların false pozitive olduğunu nereden alıyorsunuz?

Teşekkürler ben şeyi de merak ediyorum siz bunların false pozitive olduğunu nereden alıyorsunuz?

Antivirüslere bakıyoruz. Bilindik bir antivirüs şüphelenmediyse false-positive oluyor. Rising diye bir antivirüs duydunuz mu hiç? Hayır. Buradan anlaşılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…