VirusTotal sonuçları olan dosya virüslü müdür?

VirusTotal sonuçları
Hybrid sonuçları

İş için kullanabileceğim bir uygulamayı açmadan tarama yaptırdım, çıkan sonuçlar tehlikeli mi? Torjen veya RAT yemek istemiyorum. Geçmişte bir kez dilim yandı. Home ofis PC'den çalıştığımdan dolayı benim için çok mühim.

Dosya VM protect ile şifrelenmiş. Kapalı kutu gibi bir şey. Riskli diyebilirim. Bence kullanma dostum.

Çok büyük ihtimalle zararlı.

Sürekli tarama yaptırmak yerine kaspersky gibi virüs programları kullanmanızı öneririm , yıllık 500 600tl civarında ve 5 cihaz seçip 5 farklı cihaza kurabiliyorsunuz

Çok büyük ihtimalle zararlı.

Sürekli tarama yaptırmak yerine Kaspersky gibi virüs programları kullanmanızı öneririm, yıllık 500 600TL civarında ve 5 cihaz seçip 5 farklı cihaza kurabiliyorsunuz

Ancak mesela bu dosyayı Kaspersky'da Bitdefender'de zararlı olarak işaretlememiş. Eğer bu dosya zararlı çıkarsa Kaspersky olsa bile konu sahibi zarar görebilir. Her yeni program kullanım öncesi vt taraması şart bence. Bende bitdefender olduğu halde yapıyorum.

Ancak mesela bu dosyayı Kaspersky'da Bitdefender'de zararlı olarak işaretlememiş. Eğer bu dosya zararlı çıkarsa Kaspersky olsa bile konu sahibi zarar görebilir. Her yeni program kullanım öncesi vt taraması şart bence. Bende bitdefender olduğu halde yapıyorum.
Dediğin gibi ekstra tarama yapmaktan zarar gelmez .Kaspersky'ın güncel sürümünü mü kullanıyor acaba onada bakmak lazım , uygulamada sürekli kendini güncelliyor ama premium mu normal mi acaba bilemiyorum.

Muhtemelen oradaki veri tabanı güncel değildir

Virustotal her AV'in bulut analizini kısıtlı kullanıryor
Bazı antivirüsler full analiz yapmıyor belki bundanda olabilir

Dediğin gibi ekstra tarama yapmaktan zarar gelmez .Kaspersky'ın güncel sürümünü mü kullanıyor acaba onada bakmak lazım , uygulamada sürekli kendini güncelliyor ama premium mu normal mi acaba bilemiyorum.

Muhtemelen oradaki veri tabanı güncel değildir

Virustotal her AV'in bulut analizini kısıtlı kullanıryor
Bazı antivirüsler full analiz yapmıyor belki bundanda olabilir
Olabilir. Oluşturma tarihi dün olarak gözüküyor dosyayı. 1 günde bu kadar antivirüsü kendine düşman ettiğine göre niyeti pek masum değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı