VirusTotal sonucu false-positive mi?

Emrecopur

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Bu activator de gerçek bir virüs var mı yoksa false pozitif mi her format sonrasında.
Wise Care 365'i aktif etmek için kullanırım detaylı bir inceleme yapabilir misiniz rica etsem bunca zamandır.
Bir problem yaşamadım siteye güvendiğim için sürekli oradan bulurum lazım olan programları.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam kurmayın derim.
Kurduysanız Kaspersky ile tarama yapın.

İçerisi şampiyonlar ligi gibi.

Sizi bayağı bir siteye bağlıyor, kullanmanızı tavsiye etmem. Korsan yazılımdan mümkün olduğunca uzak durun.

Hocam kullanmayın derim.

20 tanesini de hediye etmişler.

Hocam şimdi direk virüs yükleseniz daha iyiydi derim. Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 12-0 yenmesi gibi bir şey bu.

Hocam kurmayın derim.
Kurduysanız Kaspersky ile tarama yapın.

Hocam 2 3 yıldır kullanmaktayım bir sorun görmedim yine de sileyim o zaman.

İçerisi şampiyonlar ligi gibi.

Aynen hocam ama bunca yıldır kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım yine de sileyim o zaman.

Sizi bayağı bir siteye bağlıyor, kullanmanızı tavsiye etmem. Korsan yazılımdan mümkün olduğunca uzak durun.

Ne gibi sitelere bağlıyor hocam.

Hocam şimdi direk virüs yükleseniz daha iyiydi derim. Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 12-0 yenmesi gibi bir şey bu.

Hocam güzel benzetme

Son düzenleme:
@Emrecopur IP adreslerinde tam olarak yazmamakta lakin ağ trafiğinizi izleyip paket yerleştirebilecek gibi duruyor.

"Relatıons" kısmından bağlandığını ve nelere ulaşabildiğini görebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…