Kratosxq Femtopat Katılım 9 Ocak 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2025 #1 Marvel's Spider-Man: Miles Morales oyunu için Türkçe yama arıyordum. Bu yamaya denk geldim. Sizce güvenilir mi? Spider-Man: Miles Morales Türkçe Yama ve Kurulumu (Düzenlenmiş Makine Çevirisi) | DonanımHaber Forum Spider-Man: Miles Morales Türkçe Yama ve Kurulumu Yama Bilgileri Türkçe Yama bütün sürümlerle uyumludur. Türkçe Yama bütün platformlarda çalışır. Tür forum.donanimhaber.com Daha önceden bu yamayı aynı kişi tarafından Remastered sürümü için yüklemiştim onda hiç risk göstermedi. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ocak 2025
Marvel's Spider-Man: Miles Morales oyunu için Türkçe yama arıyordum. Bu yamaya denk geldim. Sizce güvenilir mi? Spider-Man: Miles Morales Türkçe Yama ve Kurulumu (Düzenlenmiş Makine Çevirisi) | DonanımHaber Forum Spider-Man: Miles Morales Türkçe Yama ve Kurulumu Yama Bilgileri Türkçe Yama bütün sürümlerle uyumludur. Türkçe Yama bütün platformlarda çalışır. Tür forum.donanimhaber.com Daha önceden bu yamayı aynı kişi tarafından Remastered sürümü için yüklemiştim onda hiç risk göstermedi. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.932 Makaleler 2 Çözümler 457 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2025 #2 False positive, güvenilir.