VirusTotal sonucu güvenli midir?

Egemwn

Centipat
Daha fazla  

Trojan gösteriyor ama tam emin olamadım kurmayı çok istiyorum. Yardım ederseniz sevinirim

Büyük ihtimal False-positive sonuçtur güvenli olduğunu düşünüyorum.

Trojan gösteriyor ama tam emin olamadım kurmayı çok istiyorum.

VirusTotal'in yanıldığına pek rastlamadım indireceğiniz şeyi başka bir yerden indirmeyi deneyebilirsiniz illaki buradan indireceğim diyorsanız riski göze almalısınız

Büyük ihtimal False-positive sonuçtur güvenli olduğunu düşünüyorum.
false- positive diyip geçmek büyük hatadır hocam herşey illa false-positive olmuyor bunu diyip açmak pcnize zarar verebilir ayrıca orda trojen yazıyor bildiğim kadarıyla trojeni false posivite diye göstermesi zor

VirusTotal'in yanıldığına pek rastlamadım indireceğiniz şeyi başka bir yerden indirmeyi deneyebilirsiniz illaki buradan indireceğim diyorsanız riski göze almalısınız.

Risk yok ki.

Hocam bende de maxsecure trojan demişti ve açtım herhangi bir şey olmadı.

Zaten diğer antivirüs bilinmedik.

Ben şahsen bu avların ismini çok duymadım orada güvenilir ve bilindik olan Kaspersky Malwarebytes ve ESET av larna güvenebilecrğimizi düşünüyorum tabii ki yanlış biliyorsam aydınlatın.

Hocam bende de maxsecure trojan demişti ve açtım herhangi bir şey olmadı.

Zaten diğer antivirüs bilinmedik.
orasını bilemiyorum fakat %100 false - positive indirin demek hatadır hocam en kötü mining yaparlar ruhunuz duymaz

Orasını bilemiyorum fakat %100 false - positive indirin demek hatadır hocam en kötü mining yaparlar ruhunuz duymaz.

Zaten tertemiz çıksada 100 de 100 güvenemeyiz da sadece düşüncemiz bu yönde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…