Tablet kullanıyorum. Ve Kaspersky ile tarattım bir sorun çıkmadı. Yükledim uygulamayı tarattım çıkmadı. Açtım baktım uygulamaya kapattım çıkmadı.Bilgisayarında virüs programıyla tarat.
@Penetrator God, dostum aten VirusTotal'den bir sürü virüs programıyla taratılıyor. Arkadaş sonucun nasıl güvenilir olup olmadığını sormuş.
@napimdedayagıye1 hangi siteden indirdiniz?
@Penetrator God, oyun APK'leri ve hile dosyalarında virüs olmasa bile orijinal dosyayı değiştirdiği için virüs olarak algılanır ve hile programlarındaki kodlamaları da virüs olarak algılar. 4 tane virüs görmesi virüs olduğunu göstermiyor. Fikrin yoksa yorum yapmayacaksın. Bu kadar basit.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.