Arkadaşlar bir oyunun hilesini VirusTotal'de tarattım ve Tencent adlı antivirüs "a. Gray. Letang. G" adlı bir virüs algıladı/ bu algılanan bir virüs mü değil mi?
Virüs değilse nedir?
Arkadaşlar bir oyunun hilesini VirusTotal'de tarattım ve Tencent adlı antivirüs "a. Gray. Letang. G" adlı bir virüs algıladı/ bu algılanan bir virüs mü değil mi?
Virüs değilse nedir?
Düzeltme: Arkadaşlar bir oyunun hilesini VirusTotal'de tarattım ve Tencent adlı antivirüs "a.gray.letang.g" adlı bir virüs algıladı bu algılanan bir virüs mü değil mi?
Virüs değilse nedir?
Eğer o virüs varsa sakın indirme çünkü yükleyince bilgilerini çalıyor ve kamerana falan erişebiliyor sonradan silsen bile geçmiyor format atman gerekiyor.
Eğer o virüs varsa sakın indirme çünkü yükleyince bilgilerini çalıyor ve kamerana falan erişebiliyor sonradan silsen bile geçmiyor format atman gerekiyor.
Hayır ilk defa duyuyorum zaten büyük ihtimalle False-Positive'dir sadece Tencent tespit ettiyse eğer çok önemli bir dosya ise bir daha indirip tarama yapıp linkini de atarsanız virüslü olup olmadığı anlaşılır.
Hayır ilk defa duyuyorum zaten büyük ihtimalle false-positive'dir sadece Tencent tespit ettiyse eğer çok önemli bir dosya ise bir daha indirip tarama yapıp linkini de atarsanız virüslü olup olmadığı anlaşılır.