G GustavAdolf Decapat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2021 #1 Visual novel oyunlara başlamayı düşünüyorum. Başlangıç için hangi oyunları önerirsiniz? Şu ana kadar bir tek Doki Doki Literature Club oynadım. GustavAdolf dedi: Visual novel oyunlara başlamayı düşünüyorum. Başlangıç için hangi oyunları önerirsiniz? Şu ana kadar bir tek Doki Doki Literature Club oynadım. Genişletmek için tıkla... ? Son düzenleme: 17 Mart 2021
Visual novel oyunlara başlamayı düşünüyorum. Başlangıç için hangi oyunları önerirsiniz? Şu ana kadar bir tek Doki Doki Literature Club oynadım. GustavAdolf dedi: Visual novel oyunlara başlamayı düşünüyorum. Başlangıç için hangi oyunları önerirsiniz? Şu ana kadar bir tek Doki Doki Literature Club oynadım. Genişletmek için tıkla... ?
TweedyLexp Decapat Katılım 15 Ocak 2022 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2022 #2 GustavAdolf dedi: Visual novel oyunlara başlamayı düşünüyorum. Başlangıç için hangi oyunları önerirsiniz? Şu ana kadar bir tek Doki Doki literature club oynadım. Genişletmek için tıkla... 7 days mobil olarak bayağı iyi bence.
GustavAdolf dedi: Visual novel oyunlara başlamayı düşünüyorum. Başlangıç için hangi oyunları önerirsiniz? Şu ana kadar bir tek Doki Doki literature club oynadım. Genişletmek için tıkla... 7 days mobil olarak bayağı iyi bence.
corllaps Decapat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 390 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3060Tİ GDDR6X i7 3930K 8+8 1600mhz ram Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Şubat 2024 #3 GustavAdolf dedi: Visual novel oyunlara başlamayı düşünüyorum. Başlangıç için hangi oyunları önerirsiniz? Şu ana kadar bir tek Doki Doki Literature Club oynadım. ? Genişletmek için tıkla... Milk outside a bag of milk outside a bag of milk
GustavAdolf dedi: Visual novel oyunlara başlamayı düşünüyorum. Başlangıç için hangi oyunları önerirsiniz? Şu ana kadar bir tek Doki Doki Literature Club oynadım. ? Genişletmek için tıkla... Milk outside a bag of milk outside a bag of milk