Visual Studio 2022'nin performansı nasıl artırılabilir?

Visual Studio'u her zaman hantal bulmuşumdur. Eclipse, NetBeans ve IntelliJ oldukça iyi iken Visual Studio bayağı bir hantal kalıyor ve tüm işletim sistemini ele geçirip her tarafı kirletiyor. Bu arkadaşın performansı nasıl artırılabilir? Bir tık daha performanslı çalışsa bu kadar donanım kaynağı tüketmese olmaz mı? Biraz obez galiba. 😂🤣

Ben 2019 versiyonunu kullanıyorum ve 2022'ye göre performans artışı baya oluyor sizde öyle yapabilirsiniz.
Visual Studio ve MSSQL Server kullanırken daha geriden mi takip etmeliyim? Evet öyleyse nedeni nedir? Yeni versiyonlar stabil değil mi? Yani daha henüz oturmuş sağlıklı ve istikrarlı çalışmıyorlar mı?

Visual Studio ve MSSQL server kullanırken daha geriden mi takip etmeliyim? Evet öyleyse nedeni nedir? Yeni versiyonlar stabil değil mi? Yani daha henüz oturmuş sağlıklı ve istikrarlı çalışmıyorlar mı?

Yani ben çok anlamıyorum fakat Visual Studio 2019 günümüzde hâlâ kullanılabilir önümüzdeki 2-3 seneye kadar da rahat rahat kullanılabilir, sistemi o kadar iyi olmayan kişiler için 2019 sürümü ilaç gibi geliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı