Python için pluginler ve bilgisayarında Python yüklü mü, güncel mi?Ben Python'in Visual stüdyo kullanmak istiyorum ama kurulum doğru her şey okey ama terminalde hem yazı yazılmıyor ve diğer konu ben debugging kullanmaya çalıştığımda bana dosya çözümlenemiyor sorunu veriyor.
Hepsinin güncel olduğunu düşünüyorum daha yeni kurdumPython için pluginler ve bilgisayarında Python yüklü mü, güncel mi?
Üç eklenti var Python pylance Python debuggingPython için pluginler ve bilgisayarında Python yüklü mü, güncel mi?
Hatayı tam olarak SS'ler ile atar mısınız? Ayrıca Python için kurduğunuz pluginleri de atınız, V1ERA.Hepsinin güncel olduğunu düşünüyorum daha yeni kurdum
Şu anda debugging sorununu yaptım ama terminal hala yazı yazılmıyor.
Terminal böyle VR yazı yazılmıyor.
Klasöre girilmiyorOrtam değişkenleri yaz ve sistem ortam değişkenlerini düzenleyi açınız. En sağ altta "ortam değişkenleri" yazana tıklayın, aşağı kısımdaki yani sistem değişkenleri kısmında "path" iki kere tıkla ve Python'un kurulu olduğu kısımda "scripts" klasörüne girin ve yolu kopyalayın. Açtığınız pencerede Yeni'ye tıklayıp yolu yapıştırın ve Visual Studio Code'u yeniden başlatınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.