Visual Studio Yükleme Hatası - Error 25541

Bilgisayarımda şifre var ondan kaynaklanabilir mi ? Ayrıyetten bilgisayarım win7 32 bit verdiğiniz makale işimi görür mü ? @AhmetAksoy

Sahiplen dedikten sonra ne yapmam gerekiyor ?
@AhmetAksoy bu sabah 2012 sürümünü yükledim. Açmaya çalıştığımda visual studio 2012 simgesi geliyo sonra gidiyor ne yükleme ekranı nede başka bir şey.

Ya bendede TFS Object Model (x86) kurulumunda hata veriyor. Hata kodu 1603.Ne yapmam lazım? Şimdi okuldayım eve gidince resim atayım. ;D

Burada yazılanları deneyin. Benim dediğim yöntemle sorunu çözmüşler.
"C:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\CONFIG\machine.config".
Bu dosyayı yedekledikten sonra silmeyi veya içeriğini değiştirmeye çalışın. Değiştiremiyorsanız dosyaya tam erişim iznine sahip değilsiniz demektir.

Galiba bilgisayarı ben yönetmiyorum. Yedekledikten sonra silmeye çalıştığımda böyle bir şey geliyor.

Size iyi forumlar yardımlarınız için teşekkür ederim. Okula gidiyorum dönünce artık yapmaya çalışacağım.

Dosya Ekleri

• adsf.PNG
    14,5 KB · Görüntüleme: 273
Tamam işte siz benim dediklerimi yapamamışsınız. İnternetten klasöre tam erişim izni sağlama diye araştırın. Şu anda vaktim yok, daha fazla ilgilenemeyeceğim.
Bir de komut satırına sfc /scannow yazıp bilgisayarın durumunu kontrol edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…