Çözüldü Visual Studio yüklenirken "Test Tools" yüklenemedi hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Witches

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Geliştirici
Visual Studio'yu silip en baştan kurdum. Test Tools gibi bir şey yüklenemedi hatası aldım. Açtığım zaman C++ gözükmüyordu. Masaüstü C++ geliştirme açık olmasına rağmen hata alıyorum.

Çözüm
Denetim Masası'ndan kaldırdım daha ne yapayım?

Çıldıracağım.

Bu hatayı veriyorsa yüklenmiş bir paketin önbelleğinde bir sorun var. %temp% klasörünüzü temizleyin.
Sonra %programdata% klasörüne girip ProgramData\Microsoft\VisualStudio bulup sil. Bilgisayarı yeniden başlat ve kurmayı dene hocam.
Denetim Masası'ndan kaldırın ardından Visual Studio'nun C diskinde bulunduğu bütün klasörleri bulup silin temp dosyalarını bile. Sildiğinizden emin olduktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın sıfırdan kurun hocam.

Emin misin hocam?

Başka fikri olan yok mu?

Son düzenleme:
Tabii, Windows'un vcr dosyalarıyla karıştırmazsan bir sorun oluşmaz.
Temiz silmenin en kolay yöntemi bu.

Tabii, Windows'un vcr dosyalarıyla karıştırmazsan bir sorun oluşmaz.
Temiz silmenin en kolay yöntemi bu.

Çıldıracağım.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.JPG
    20,4 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:

Çıldıracağım.

Bu hatayı veriyorsa yüklenmiş bir paketin önbelleğinde bir sorun var. %temp% klasörünüzü temizleyin.
Sonra %programdata% klasörüne girip ProgramData\Microsoft\VisualStudio bulup sil. Bilgisayarı yeniden başlat ve kurmayı dene hocam.

Çözüm

Yeniden başlatmadan halledemez miyiz hocam ses çıkmasın gece gece.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…