Vitesli motor bilmeden A ehliyet alınır mi?

• Konuyu başlatan ALUU
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 65
Daha fazla  
Motor ehliyeti almak istiyorum, uğraşmamak için direkt A almak istiyorum. Kurs 5 ders veriyor 40 dakikadan, bu süre sınavı geçmek için yeterli olur mu? 50'lik scooter sürüyorum, vitesli tecrübem yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Motor ehliyeti almak istiyorum, uğraşmamak için direkt A almak istiyorum. Kurs 5 ders veriyor 40 dakikadan, bu süre sınavı geçmek için yeterli olur mu? 50'lik scooter sürüyorum, vitesli tecrübem yok.

Benim de kafamda kurduğum senaryo. Yaşınız 24 veya 2 yıllık A2 deneyiminiz olduğu takdirde alınabilir. Vites olayı kolay kavranır ama 50'lik scooterdan 400 600'lük bir canavara geçiş yapmayın. Canınız daha değerli.

Nisan 2001 doğum sanırım alabiliyorum ona bakmıştım. Amacım direk yüksek cc motor almakta değil ama almışken ehliyeti bir kere almak istiyorum o yüzden direk A tercih etmek istedim.
Alabilirsin. Zaten manuel eğitimi veriyorlar. Yalnız A sınıfı ehliyet için 2 yıl A2 ya da 24 yaşı doldurma zorunluluğu var.
Benim de kafamda kurduğum senaryo. Yaşınız 24 veya 2 yıllık A2 deneyiminiz olduğu takdirde alınabilir. Vites olayı kolay kavranır ama 50'lik scooterdan 400 600'lük bir canavara geçiş yapmayın. Canınız daha değerli.

A ehliyet alabilmen için 24 yaşını doldurman lazım veya 2 yıllık A2 ehliyete sahip olman gerekir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı