Vivaldi'nin Mükemmel Geçmiş Sayfası

Bu şekilde detaylı göstermesi gerçekten çok güzel ya. Dakikasını bırak saniyesine kadar gösteriyor, Vivaldi'yi anlatsam zaten Sosyal'de Chrome kullanan kalmaz sen anlarsın bu dediğimi

Bayağı iyiymiş. Yazılar sanki biraz küçük ama bu muazzam dizaynın yanında pek sorun değil gibi. Bir de Linux'tan pek anlamam. Hangi dağıtımı kullanıyorsunuz?

Yazıların küçük olması Linux'dan dolayı kaynaklanıyor. Windows'ta büyür biraz sanırsam. Manjaro Gnome kullanıyorum.

Yazıların küçük olması Linux'dan dolayı kaynaklanıyor. Windows'ta büyür biraz sanırsam. Manjaro Gnome kullanıyorum.

Çok güzelmiş, ben de deniyorum Vivaldi'yi şu anda
Güzelmiş ya bu Vivaldi. Deneme sıramda bu vardı zaten, iyi ki erkenden denemişim. Bundan sonra bundayım sanırım

Son düzenleme:
Çok güzelmiş, ben de deniyorum Vivaldi'yi şu anda
Güzelmiş ya bu Vivaldi. Deneme sıramda bu vardı zaten, iyi ki erkenden denemişim. Bundan sonra bundayım sanırım

Ctrl+F12 yardımıyla ayarları kendinize göre özelleştirebilirsiniz. Öyle daha güzel oluyor.

Kurcalamaz mıyım? Türk olmak bir uygulamayı açar açmaz ayarlar sekmesine dalmaktır Sadece ayarlar sekmesi biraz karmaşık. Eminim zamanla alışacağım

Mesela çoğu kişinin bilmediği gizli bir özellik; Tarayıcıda izleyicileri ve reklamları engelle ayarı açıkken uBlock Origin gibi ünlü bir reklam engelleme eklentisi kurarsanız tarayıcı kaynaktan tasarruf etmek için kendi engelleyicisini kapatıyor otomatik.

Fark ettim. UBlock indirmiştim hemen. Bu Vivaldi gömülü engelleyici YouTube videolarını engelliyor mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…