Vivense'nin sitesinden alışveriş yapan var mı?

mustafa.dgt

Hectopat
Vivense'nin sitesinden alışveriş yapan var mı?
Varsa planlanan teslimat tarihinde kargonuz geldi mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam vivenseden kesinlikle uzak durun kargom geldi hasarlı bir şekilde iade etmeye çalıştım bir sürü sorun yaşadım. Rezillik vivenseden almayın aldırtmayın.

Dün koltuk takımı bakarken Vivense'ye de göz attım. Genel olarak ürünlerinin diğer markalara göre ucuz olmasının sebebi kalitesiz olmasından kaynaklı. Ayrıca mağaza her üründe %10 indirim uyguluyordu. İnternet sitesinden alırsak %10 indirimden faydalanamayacağımızı belirttiler. Mağazadan alırsak herhangi bir sorunda ister mağazayla ister müşteri hizmetleriyle iletişime geçebiliyormuşuz. Ancak internet alımlarında sadece müşteri hizmetleriyle destek sağlıyorlarmış.

Hocam vivenseden kesinlikle uzak durun kargom geldi hasarlı bir şekilde iade etmeye çalıştım bir sürü sorun yaşadım. Rezillik vivenseden almayın aldırtmayın.
Neden direkt siteyi suçluyorsunuz? Kargo esnasında yaşanacak sorunda Vivense ne yapabilir? Ürünün hasar görmesini azaltıcak köpük sünger v.b şeyler koymadıysa Vivense hatalı olur. Sizin aldığınız ürün neydi?

Bence kalitesizlikten dolayı değil. Kendi sitesi olduğu zaman fiyatı istediği gibi koyup ona göre kar alıyor. Örneğin hepsiburadada, hepsiburada satıştan bir miktar para aldığı için satıcı fiyatı artırıyor. Trendyol'da da öyle.

Son düzenleyen: Moderatör:

Belli ki alışveriş yapmışsınız ki haklı bulmaya çalışıyorsunuz size şöyle açıkliyim; çalışma masası sipariş verdim kartımdan 500 TL tahsil edildi ancak sipariş onaylanmadı. Ardından müşteri temsilcisiyle görüştüm beni oyaladılar en sonunda onaylandı. Siparişin gelmesi için neredeyse bir 2 hafta beklememe rağmen gelen masa çer çöp bir şeydi 1 tahtadan oluşuyordu sadece kurulmiyacak kadar eksik parça vardı.
En sonunda iade etmeye karar verdim iade için hiç benimle görüşmediler. Halada para iadesi bekliyorum.
Şimdi siz söyleyin sipariş verilir mi verilmezmi?

İnternet alışverişi yerine mağazadan alırsanız %10 indirim sayesinde bir tık daha ucuza getirirsiniz. Hem de ürünlerin kalitesini direk kendiniz görebilirsiniz. Alacağınız ürün koltuk takımı, yemek odası takımı gibi yüksek miktarlardaysa kesinlikle farklı markaların mağazalarını da gezmeden almayın.

Eğer sizde koltuk takımı bakıyorsanız dün gözlemlediğim bir çok olayı detaylıca anlatabilirim.

Son düzenleme:
Dediğin hiç bi sorunu yaşamadım ben. Bende çalışma masası almıştım. Yarım saat önce kargom geldi 15 dk de kurduk hiç kırık çatlak bir yer yok, malzeme kaliteside iyi. Eksik parça yoktu. Sadece kullanım klavuzu çok detaylı değildi ama kurarken zorlanmadık.

Bu politika Vivense collection olan ürünlerde de mi böyle yoksa sadece 3.parti ürünlerde mi izleniyor?

ben almayı düşünüyorum ev eşyası komple oturma odası ne düşünürsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…