Vivo V29 vs S22

Mertfiliks

Hectopat
V29 Lite'ı deneyimledim MediaMarkt'ta ve ön kamerası beklediğimden çok iyiydi, ekranın kavisli ve büyük olması da artısı ama V29'u hiçbir yerde göremedim. Sizce S22 mi V29 mu? Aralarında 2-3 bin fiyat farkı var.

S22 kesinlike. Annem 2 kere Vivo,oppo bu tarz telefonlar stabil değil. Uzun süre götürmüyorlar yani.

En basitinden o vivonun 2 yıl sonra parçasını hiç bir yerde göremezsiniz ya da 50-100 bin TL fiyat yazarlar.

Kesinlikle Vivo v29.
İlk olarak şu mesajlardan anlaşılan S22 kullanmayanlar sadece yorum yapmış. 7 ay oldu alalı fazla değil yazıda bununla geçirdim kışıda şimdi ne alaka diyeceksiniz. Yaz kış evet arkadaşlar. Telefon cayır cayır yanıyor yani. Biri demiş ki bataryasi iyi degil. Keske bataryasi kotu olsaydi. Keske kamerasi kotu olsaydi keske islemcisi kotu olsaydi. Ben batarya icin powerbank tasirim performans icin modu acarim ama bu denli ısınma pardon yanma sorununa nasıl bir çözüm olabilir ki? Yok tabii ki. Yazın beni illallah ettirdi gercekten kiriyordum. Telefonu yarin Vatan'dan gidip V29 alacağım Allah'a şükür Samsung illetinden kurtulacağım. Ek olarak eşim 5 aydır V29 kullanıcısı 1 kere olsun benim telefonumdan da fotograf cekmedik. 1 kere olsun bana sikayet etmedi. Telefonu bir de kardesim S23 kullaniyor ona gecmeyi dusundum. En basinda o bunun 2 derece azlısı diyelim. Saygılar. Samsung holiganlığına gerek yok. Bu markalar da artık bir şeyler başarıyor şans tanıyın derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu açılalı ne kadar zaman geçmiş farkında mısın? Markayı geçtim S22 istediği kadar alev topu olsun S22 parçalar V29 denen telefonu. Yazılım olsun kamera olsun işlemci gücü olsun. Hele S23 ile hiç karşılaştırılamaz bile S23'e hakaret bu. Markalara şans vermek istiyorsan verebilirsin para kolay kazanılmıyor S22 yerine V29 almanın mantığı yok.

Kullanmayanlar yorum yapmasın lütfen ve istedigin kadar alev topu olsun demen kadar saçma bir şey yok resmen bu "al, kullanma" demekle aynı kullanmayacağım telefonu neden alayım lütfen boş yorum yapmayın mantıklı cevaplara açığım.

he bu arada s23 de güzel pişirir çelik tencere misali cidden komik şu yorumlar lütfen bana holiganlık yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…