Beyaz_G
Hectopat
S23 kullandım zaten kim boş konuşmuştu? S23 çok ağır bir iş yapmadığın sürece gayet serin çalışıyor. S22 senin dediğin gibi alev topu olmuyor en azından kullanıcıların söylediğine göre. S22 kullanmayı bırakıp V29 alan birisiyle tartışmak ne kadar doğru bilemem tabii senin kararın ama mantıksız bir hareket. 778G ile kolay gelsin sana. Muhtemelen Gen 1 throttle yese bile 778G'den daha yüksek performans verecektir. S23'e girmiyorum bile yazık olur telefona V29 tofaş ise S23 Mercedes gibi olur yanında. Eklemeyi unutmuşum telefonunun 2 yıl guncelleme hakkı var. S22 daha önce çıkmasına rağmen 1 yıl daha fazla alacak. İşte bu yüzden aşırı bir indirim olmadıkça Android tarafında Samsung dışında marka alınmaz. Ne yazılımı düzgün ne de doğru düzgün bir servisi var.Kullanmayanlar yorum yapmasın lütfen ve istedigin kadar alev topu olsun demen kadar saçma bir şey yok resmen bu "al, kullanma" demekle aynı kullanmayacağım telefonu neden alayım lütfen boş yorum yapmayın mantıklı cevaplara açığım.
he bu arada s23 de güzel pişirir çelik tencere misali cidden komik şu yorumlar lütfen bana holiganlık yapmayın