Vivo V29 vs S22

Kullanmayanlar yorum yapmasın lütfen ve istedigin kadar alev topu olsun demen kadar saçma bir şey yok resmen bu "al, kullanma" demekle aynı kullanmayacağım telefonu neden alayım lütfen boş yorum yapmayın mantıklı cevaplara açığım.

he bu arada s23 de güzel pişirir çelik tencere misali cidden komik şu yorumlar lütfen bana holiganlık yapmayın
S23 kullandım zaten kim boş konuşmuştu? S23 çok ağır bir iş yapmadığın sürece gayet serin çalışıyor. S22 senin dediğin gibi alev topu olmuyor en azından kullanıcıların söylediğine göre. S22 kullanmayı bırakıp V29 alan birisiyle tartışmak ne kadar doğru bilemem tabii senin kararın ama mantıksız bir hareket. 778G ile kolay gelsin sana. Muhtemelen Gen 1 throttle yese bile 778G'den daha yüksek performans verecektir. S23'e girmiyorum bile yazık olur telefona V29 tofaş ise S23 Mercedes gibi olur yanında. Eklemeyi unutmuşum telefonunun 2 yıl guncelleme hakkı var. S22 daha önce çıkmasına rağmen 1 yıl daha fazla alacak. İşte bu yüzden aşırı bir indirim olmadıkça Android tarafında Samsung dışında marka alınmaz. Ne yazılımı düzgün ne de doğru düzgün bir servisi var.

@aglamaduvari

Bilip bilmeden konusmayin. CPU'da %40, GPU'da %250 civarı farkla daha güçlü S22. Kamera desen S10'a bile yaklasabilecek seviyede degil, materyal ve materyal kalitesi desen karsilastirmiyorum bile. Sirf termal basarim ve pil performansindan dolayi sponsorlu iceriklere aldanip paranizi olabilecek en berbat sekilde değerlendirmişsiniz. S22 isterse boşta V29'un 3 katı kadar yüksek sıcaklıklarda çalışsın, yine de S22 daha iyi ve sıcaklıklar bu durumda dahi hicbir seyi gölgelemez.

Ayrıca bu iki modelin termal başarımlarını karşılaştırıp bir kazanan belirlemek çok saçma, 778g, GPU'da 8 gen 1'den 8 watt kusur watt daha az yakiyor ama %250 gucsuz. S23 gibi en serin calisan base amiral gemisine de "celik tencere, guzel pisirir" demeniz de trajikomikmis. Bilmeden konusup, insanlari yanlis yonlendirdiginiz ap acik ortada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamdır V29 süper S23 yanında teneke kalıyor. 8 gen 2 cıs kötü o almayın çok ısınıyor teneke gibi. 2 yıl sonra görüşürüz V29 ile "Android 16 alacak mı?" sorusunu sorarsın artık.

2 yil guncelleme garantisi var. Takma kafana birader. 8gen 2 tek başına çok iyi bir işlemci. 778G'nin iki katı hatta ama optimizasyon cidden çok kötü.

2 yil guncelleme garantisi var. Takma kafana birader. 8gen 2 tek başına çok iyi bir işlemci. 778G'nin iki katı hatta ama optimizasyon cidden çok kötü.
Evet 2 yıl güncelleme garantisi var S23 ile kıyaslıyorsun S23 Android 17 alacak V29 Android 15 alacak. Güvenlik güncellemesini de sayarsak 3 yıl fark var arada.

2 yil guncelleme garantisi var takma kafana birader 8gen 2 tek başına çok iyi bir işlemci 778Gnin iki katı hatta ama optimizasyon cidden çok kötu
Oyle bir durum yok, eger olsaydi ozel optimizasyolar flagship SoC'lara yapilirdi zaten. Kaynaginiz var mi? Yoksa kendinizi tatmin etme cabanizi dogrulamis olacagim.

Oyle bir durum yok, eger olsaydi ozel optimizasyolar flagship SoC'lara yapilirdi zaten. Kaynaginiz var mi? Yoksa kendinizi tatmin etme cabanizi dogrulamis olacagim.

Slot fazla olsa ne olacak. Eski anakartın RAM slotu veri. Akışı az olur bilmem. Anlatabildim mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı