VivoBook S15 laptopta Boot menüsü üzerinde flaş disk boot edilemiyor

ettucum

Yoctopat
Daha fazla  
Yurt dışından ASUS Vivobook S15 Copilot+PC (S5507), (lisanslı Windows 11 yüklü) getirttim. Lisanslı olmayan hiçbir programı kurmama izin vermiyor. Windows 10 kurmak için Rufus'la flash diske Windows 10 ISO'yu yazdırıp kurulum yapmak istedim. BIOS'un (ver: 300, ec version204) boot menüsünde USB flash diskten başlatma seçeneği yok. BIOS kısıtlı. Garanti kapsamında ASUS teknik servisini aradım. Servis BIOS'un güncel olduğunu söyledi. Çaresiz kaldım. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Laptopun özellikleri: ASUS Vivobook S15 S5507QA-MA051W, ARM tabanlı, 15, 6" 3K OLED, Qualcomm Snapdragon X Elite X1e, 32 GB RAM, 1TB SSD, Qualcomm adreno.

Dosya Ekleri

• 6.jpg
    162,1 KB · Görüntüleme: 7
  • 5.jpg
    166,2 KB · Görüntüleme: 7
  • 4.jpg
    179,2 KB · Görüntüleme: 7
  • 33.jpg
    103 KB · Görüntüleme: 7
  • 2.jpg
    125,5 KB · Görüntüleme: 7
  • 1.jpg
    138 KB · Görüntüleme: 7
Windows 11 i direk windowsun kendi programı ile flash a yazdırmayı deneyin. Bu pc sadece win 11 uyumlu gibi sürücülerine bakarsak.

Windows 11 i direk windowsun kendi programı ile flash a yazdırmayı deneyin. Bu pc sadece win 11 uyumlu gibi sürücülerine bakarsak.
Aynen öyle. Asus biosu nasıl kısıtlar anlamak mümkün değil. Laptop füze hızında çalışıyor. İşim gereği diğer X86 tabanlı laptopda Win 8.1-Win 10-Win 11 yüklü. İstediğim sisteme anında geçebiliyorum. MyASUS_in_WinRE_For_USB_V1.0.0.106_1.exe ile flash diske yazdırırım da lisansız programları nasıl kuracağım? Bir Acronisi dahi kuramıyorum. İçimden şeytan "sat-kurtul" diyor

Arm64 kullandığı için desteklemiyor olabilir. Mecburen ya ona benzer desteklenen bir uygulama kullanacaksın ya da satıp x64 tabanlı bir laptop alacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…