Aynen öyle. Zaten iltica demek "benim bu ülkede can sağlığım tehlikede" demek. Ülkenin ekonomisi kötü diye iltica talebi kabul edilmez ama ülkede kürt olduğun için bazı haklardan yararlanamadigini, insanlar için nefret unsuru olduğunu söylersen iltica sebebi olurVize konusu biraz karışıkta. Iltica konusunda Kürtler çok kolay iltica alabiliyor. Konsolosluklar da calisan arkadaslarimdan cok duyuyorum. Azinlik gruplardansan kisaca daha avantajli oluyorsun yukarida da soylendiği gibi.
Hocam benim bir kaç arkadaşım iltica etti sizin dediklerinizi soyleyerek. Ama bikmislar bu durumdan konsolosluklarda.Aynen öyle. Zaten iltica demek "benim bu ülkede can sağlığım tehlikede" demek. Ülkenin ekonomisi kötü diye iltica talebi kabul edilmez ama ülkede kürt olduğun için bazı haklardan yararlanamadigini, insanlar için nefret unsuru olduğunu söylersen iltica sebebi olur
Evet çünkü birçok insan bu konuda yalan söylüyor. Sırf Hollandaya iltica etmek için eş cinsel olduğunu söylüyor ama yalan beyan veriyorlar. Hatta Youtubeda Laz olup iltica etmek için kürtçe öğrenen birisi olduğunu izlemiştim. Bu konuda artık daha katılar ve ciddi kanıt istiyorlarHocam benim bir kaç arkadaşım iltica etti sizin dediklerinizi soyleyerek. Ama bikmislar bu durumdan konsolosluklarda.
Hocam vizede pek bir etkisi olmaz ama iltica ederken Kürt olmak, eş cinsel olmak avantaj durumu yaratıyor. Çünkü bu azinliklar ülkede ayrımcılığa uğruyor, bu yüzden iltica sebepleri daha doğru oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.